Wiki ANJA GRAF biografie, vârstă, iubit, familie, avere

Vezi pe scurt care este biografia milionarei Anja Graf, ce vârstă are și când s-a născut. Află ce înălțime și greutate are Anja. Descopera ce afaceri și avere are Anja Graf, cine este iubitul și dacă are copii.

Wiki: Anja Graf s-a născut în 1977 la Winterthur, în Elveția și și-a construit prima companie la vârsta de doar 21 de ani.

La începutul carierei sale de antreprenor, Anja a condus și o agenție de fotomodele, totdată s-a ocupat și de amenajarea unor apartamente pentru modelele care pozau în Zurich. 

Experiența a fost una benefică pe viitor, atunci când și-a lansat propria companie în domeniul apartamentelor de închiriat.

anja graf wiki varsta avere iubit familie copii

Când modelele aveau nevoie de cazare, ea le-a organizat șederea în propriile apartamente.

Cererea pentru aceste apartamente a crescut atât de repede, încât Graf a cumpărat curând prima proprietate din districtul 4 din Zürich.

În anul 1999 și-a fondat afacerea imobiliară, care s-a extins în întreaga lume și în cele din urmă a făcut-o milionară. 

„Tages-Anzeiger” a descris-o odată pe Anja Graf drept „regina apartamentelor”. În urmă cu doi ani, Vision Apartments s-a extins în România.

Aici, printre altele, Graf a devenit proprietara Ramada Majestic. Anja Drothee Graf deține 75% din firma românească Vision Apartments Bucharest, alături de Ionuț-Alexandru Enache, acesta fiind membru în cadrul board-ului companiei fondată de Anja în octmobrie 2018.

Milionara a locuit în ultimii 3 ani la București, alături de Alex. Anja Graf este mama a patru copii, cu vârste între 10 și 21 de ani.

Alături de germană și engleză, Anja Graf vorbește franceză și spaniolă și în prezent învață poloneză. 

Mamă a 4 copii, îi place și snowboard-ul în timpul liber și își menține interesul pentru culturile străine și călătorii.
MAI POTI CITI