Set Stampila Unghii + Matrita Crystal Nail Art, XY-15 - SensoPRO Milano pareri oferta cu pretul cel mai mic din online

Set Stampila Unghii + Matrita Crystal Nail Art, XY-15 - SensoPRO Milano face parte din oferta kit unghii de Nail Art > Stampile Unghii
 
Poti vedea parerile si recenziile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au desigur si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. 

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

Matrita cu modele atractive Racleta Culorile si modelele diferite fac ca manichiura ta sa fie cu adevarat originala. Bucura-te de un nail art rapid si creativ!
  


Set Stampila Unghii + Matrita Crystal Nail Art, XY-15 - SensoPRO Milano este creat special pentru a usura procesul de realizare al unui nail art spectaculos. 

Stampila de unghii cu 2 capete are un design unic si este ideala pentru o utilizare rapida. Setul contine si o racleta pentru a indeparta excesul de lac de unghii. 

Matrita cu flori si alte modele atractive este potrivita pentru a decora atat unghiile naturale, cat si cele cu oja semipermanenta, gel UV sau acryl, oferindu-le un aspect elegant si de efect. 

Mod de folosire: 

Se indeparteaza folia de protectie de pe matrita; 

Se aplica oja speciala pentru stampila pe modelul matritei; Indepartam excesul de oja de pe matrita, cu ajutorul unei raclete; 

Imprimam modelul matritei pe stampila de unghii, utilizand o miscare usoara de rotatie a stampilei pe matrita respectiva; 

Transferam pe unghie modelul imprimat pe stampila, printr-o miscare usoara de apasare a stampilei pe unghie. 

Se recomanda: 

Racleta, stampila si matrita trebuie sa fie bine curatate; 

Utilizati un dizolvant / remover pe baza de acetona; 

Pentru o rezistenta mai buna in timp se foloseste un Top Coat dupa imprimarea modelului pe unghie. 

Pachetul contine: Stampila unghii cu 2 capete de lucru 
MAI POTI CITI