SCANDAL Bianca Oghinciuc și Alexandra Stan. Wiki, vârstă, înălțime, iubit.

Wiki Bianca Alexandra Oghinciuc. Vezi biografia Bianca Oghinciuc care s-a implicat într-un scandal cu Alexandra Stan pe care o acuză că i-a furat iubitul. Ce vârstă, și înălțime are. Cine este ex - iubitul care a părăsit-o pe Bianca Oghinciuc!

Fișă biografică Bianca Alexandra Oghinciuc

Vârstă - 23 ani
Inaltime - 167 cm
Greutate - 54 kg
Par - Blond
Ochi - Albastri

Bianca de la Bravo, ai stil sezonul 5 a cunoscut succesul în urma participării în show-ul de la Kanal D.

După Bravo, ai stil, Bianca Oghinciuc  a lucrat la un alt post de televiziune (Antena Stars). S-a mutat după pandemie în Miami, unde a făcut un curs de personal shopper.
.
Bianca Alexandra Oghinciuc susține că l-a ajutat pe fostul iubit pentru a deveni cunoscut, însă scopul lui este să fie celebru. Bianca povestește că timp de 2 ani a fost necondiționat alături de Diego Music (cu o biografie obscura ce e drept).

Alexandra Stan i-a furat iubitul lui Bianca Oghinciuc

Alexandra Stan l-ar fi pus pe tânăr să o părăsească pe iubita lui pentru că îi este dor de el. Mai mult, artista i-ar mai fi transmis acestuia că de această dată își dorește o relație serioasă.

Bianca Oghinciuc a precizat că artista ar fi trebuit să se gândească înainte la toate aceste aspecte și să se pună în situația în care ar fi fost părăsită de iubitul ei, iar lucrurile cu siguranță ar fi stat diferit în prezent.

Cu demnitatea rămasă, nu prea multă, vreau să le urez celor doi îndrăgostiți, se pare, multă fericire, mult mai multă decât am avut eu în acești doi ani și sincer nu prea pot să mai spun multe, nu am cuvinte. (...) Pot să îi spun Alexandrei (n.r. Stan) că nu este în regulă să desparți sau să te implici în relația nimănui pentru că probabil că și ea a suferit la rândul ei și probabil că ei nu i-ar plăcea ca cineva să fie în situația în care sunt eu în momentul de față”, și-a mărturisit Bianca Oghinciuc dezamăgirea pe Instagram.

Fișă biografică Alexandra Stan

Anul nașterii: 10 iunie 1989 (vârsta 33 de ani), Constanța
Înălțime: 1,68 m
Părinți: Daniela Stan, George Stan
Frați/Surori: Andreea Stan
Case de discuri: MediaPro Music, Ultra Records, 3 Beat Records, 
MAI POTI CITI