Pensula pentru fond de ten, Lila Rossa, 307 păreri, forum am folosit, preț redus

Pensula pentru fond de ten, Lila Rossa, 307 originală din categoria Pensule fond de ten Lila Rossa păreri și reduceri de preț

Am analizat pe forumuri si internet mai multe pareri despre acest produs Lila Rossa si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost în general multumite de acesta.

Rezultatul se incadreaza intr-un interval acceptabil si afectaza semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat pretul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur


Pensula pentru fond de ten Lila Rossa, 307 pareri preturi


Pensula pentru fond de ten, Lila Rossa, 307

Pensula pentru fond de ten este realizata din par sintetic de cea mai buna calitate, fina, precisa si delicata cu pielea. 

Aceasta se foloseste in special pentru crema de conturare. 

Lila Rossa Professional este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de beauty, ce iti pune la dispozitie o gama variata de produse de frumusete si ingrijire de care tu ai nevoie.

Lasa-te surprins de calitatea produselor noastre din diverse game precum: manichiura, machiaj, par, cosmetica sau chiar barber!

Pensula te va ajuta sa aplici uniform si natural produsele de machiaj. 

La Lila Rossa tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta. Incepand cu lichide de pregatirea unghiei precum: primer (cu acid sau fara), nail prep, ultrabond, base coat sau top coat pana la cele mai vibrante si diverse culori de oja semipermanenta sau gel. 

Sa nu mai vorbim si de aromele deosebite floral-fructate ale clasicei acetone, removerului sau ale uleiurilor de cuticule ce sunt nelipsite unui nail-artist si nu numai.
MAI POTI CITI