Păreri Parfum TTA The Moment pentru Ea AVON, persistența. miros, reduceri de preț

Înainte să ne facem, o părere despre noua apa de parfum AVON -  Today Tomorrow Always: The Moment pentru femei, vă spunem că într-un studiu pe nevăzute realizat cu 125 de participanți din Marea Britanie, 2022, 8/10 femei au fost de părere că aroma este a unui parfum de lux.

Cele care au folosit parfumul Today Tomorrow Always: The Moment Avon spun în recenzii că este un parfum cu o persistență îndelungată, perfect pentru toamnă ce conține flori de neroli, magnolie și ambră. Este puternic, elegant și rafinat, perfect de purtat la o petrecere datorită rezistenței sale

Parfumul The Moment a fost creat de maestrul parfumier Olivier Cresp care este artistul din spatele primului parfum din colectia Today Tomorrow Always, respectiv Today pe care l-a creat în urmă cu aproape 20 de ani, dar și a altor parfumuri iconice ale unor brandurilor de lux renumite.

Într-o nouă variantă modernă a poveștii de dragoste Today Tomorrow Always, apa de parfum The Moment a fost creată  într-o colaborare unică dintre două generații de parfumieri:  Olivier alături de fiul său, Sebastien.

parfum tta the moment avon original pt femei pareri reduceri pret


Cum miroase parfumul TTA The Moment AVON de damă

Notă de vârf: flori de neroli

Notă de mijloc: magnolie

Notă de bază: ambră

Cum să porți parfumul:

Pulverizează parfumul floral și oriental de neuitat pe punctele de puls pentru o experiență olfactivă de lungă durată. 

Pentru o reîmprospătare a aromei atunci când ieși în oraș, nu uita mini-apa de parfum pe care o poți lua oriunde cu tine.
MAI POTI CITI