Păreri NOI Parfumuri Carolina Herrera 2022. Fearless and Fabulous, Alegria de Vivir, Lucky Charm

Departamentul de parfumuri al casei de modă Carolina Herrera a lansat 6 noi parfumuri ca parte a colecției Lucky Charms. 

Fearless and Fabulous, Alegria de Vivir, Me First, Mad World, Call me Darling și Lucky Charm sunt parfumuri  noi de la Carolina Herrera  bazate pe diverse note florale și destinate publicului feminin al mărcii.

Parfumul Lucky Charm  Carolina Herrera este o explozie de mandarine cu stanjenel parfumat și iasomie, urmată de prune mirabele și vanilie gourmand. 

Parfumul evocă asocieri de vară cu acorduri florale și fructate care te duc înapoi la acele zile calde petrecute cu prietenii buni. Flaconul galben lămâie este împodobit cu un capac portocaliu și un pandantiv.

pareri cele mai bune Parfumuri Carolina Herrera 2022

Parfumul Fearless and Fabulous este un elixir de pere crocante și revigorante pe o bază liniștitoare din lemn de cașmir, asortat cu gardenie roz moale și trandafir. 

Acest parfum este capabil să ne relaxeze cu buchetul său pitoresc de primăvară.

Me First  Carolina Herrera este numit pe bună dreptate „un parfum despre îngrijirea și iubirea de sine”. 

Esența de trandafir este acordul semantic perfect care te face să te simți ca regina oricărei sărbători. Combinat cu lychee și lemn de cedru, trandafirul turcesc dezvăluie noi fațete ale parfumurilor florale. 

Parfumul Allegria de Vivir înseamnă „bucurie de viață”. Parfumul fructat începe cu mandarină dulce și litchi, trecând într-o inimă de bujori delicati. 

Sticla este decorată în culoarea roz cu un pandantiv în formă de floare de iasomie albă ca zăpada. 

Parfumul In Mad World este dedicat cufundarii într-un onsen japonez. Notele calmante de citrice, bergamotă și lămâie sunt completate de note fructate și florale bogate de osmanthus. Un vârf de lapsang souchong fumuriu combinat cu akigalawood completează o călătorie parfumată către echilibru. 


Parfumul Call Me Darling ne prezinte note olfactive de floare de portocal și boabe de tonka, urmate de cireșe și frișcă.

De menționat că colecția 2022 de parfumuri Carolina Herrera Lucky Charms va fi disponibilă pe site-ul oficial într-o concentrație de Eau de Parfum de 100 ml. 

Anterior, casa de modă Carolina Herrer a prezentat un duo de parfumuri populare Good Girl și Bad Boy în flacoane limitate, festive. 

Noile ediții urmează lansării unei sticle unice de colecție acoperite cu cristale Swarovski, dedicată aniversării a 40 de ani a mărcii.
MAI POTI CITI