Pareri FOND DE TEN cu factor de protectie SPF 30 ESTEE LAUDER. CADOUL DE CRACIUN doar cu -15 COD NOTINO

Cine nu a auzit cine, nu a avut in colectia personala macar un produs din gama ESTEE LAUDER? Fondatoarea acestui brand a creat prima sa CREMA PENTRU PIELE in 1946.

De atunci si pana in zilele noastre ESTEE LAUDER a creat produse de frumusete de la parfumuri, creme, fonduri de ten, rimeluri toate cu GARANTIA FERMA A CALITATII si a LUXULUI.

SUB sloganul " BEAUTY UNITES" aka FRUMUSETEA UNESTE gasim in magazinele NOTINO o promotie superba.

Daca achizitionam produse dintr-un anumit BRAND de peste 350 de RON avem un CADOU format din 4 produse la alegere.

Primul din aceste cadouri este FONDUL DE TEN de la ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN -PLACE/FOND DE TEN REZISTENT cu FACTOR DE PROTECTIE de la 10-la 30 SPF.

estee-lauder-double-wear-stay-in-place-machiaj-persistent-spf-pareri


Pretul FONDULUI DE TEN este de 199 RON si vom face cumparaturi de peste 350 RON apoi folosim CODUL -15 NOTINO si fondul de ten este al nostru. Un cadou minunat mai ales ca se apropie sarbatorile si trebuie sa ne pregatim sa fim frumoase.

Cu ce calitati ne uimeste FONDUL DE TEN ESTEE LAUDER?

Avem garantia ca folosindu-l ,MACHIAJUL nostru va arata la fel de fresh pe durata intregii zile.

Acest FOND de TEN cuprinde o LARGA PALETA de TONURI incat este imposibil sa nu gasim ceva ce sa ni se potriveasca indiferent daca suntem brunete cu ten masliniu, blonde cu ten deschis , satene sau roscate cu pielea alba.

FIECARE FOND DE TEN cuprinde CULORI CALDE, CULORI RECI si CULORI NEUTRE.

Pe spatele sticlei de fond de ten de la ESTEE LAUDER veti gasi literele : C , de la culori reci, N- culori neutre si W de la culori calde.

Trebuie sa aflam care este SUBTONUL potrivit TENULUI NOSTRU. Vom face o proba dupa ce am curatat tenul fara a fi machiat.

Si daca aflam ce subton este potrivit tenului nostru atunci ne va fi usor sa alegem .

Ce avem la SUBTONURI RECI ? Acest subton poate fi folosit de doamnele cu un TEN de culoare ROZ de obicei acesta culoare a tenului NU SE ARDE la soare.

SUBTONURI N de la NEUTRU sunt folosite de doamnele care au un ten intre -intre adica NICI MASLINIU nici AURIU acele doamne ce au un ten de o culoare NEDEFINITA.

SUBTONURI CALDE notate cu W sunt potrivite pentru doamnele norocoase cu ten auriu si masliniu acea piele CARE SE BRONZEAZA UNIFORM si NU SE ARDE.

FONDUL DE TEN de la ESTE LAUDER are multe calitati care nu pot fi trecute cu vederea.

Are o consistenta FLUIDA si o acoperire MEDIE FONDUL DE TEN ESTEE LAUDER cu FACTOR DE PROTECTIE intre 10 si 30 SPF.

Uniformizeaza pielea , nu contine parabeni si uleiuri rezista atat la caldura cat si la umezeala.


Este REZISTENT la TRANSFER, NU CURGE si NU SE OXIDEAZA.

Un lucru important este ca ACOPERA toti porii fara sa ii astupe si sa creeze apoi probleme tenului.

TENUL va arata UNIFORM si cel mai important va capata si o LUMINA APARTE.

Important de retinut CREAZA EFECTUL NATURAL daca este bine intins pe piele doar voi veti sti ca ati folosit fondul de ten minune de la ESTEE LAUDER.

E de ajuns sa folositi o cantitate mica folositi buricele degetelor, un burete cosmetic sau o pensula . Intindeti bine si uniform pe tot tenul si veti arata IMPECABIL.

Nu exista domnita sa nu aiba in trusa de cosmetice un FOND DE TEN. Daca doriti sa folositi produsele care va dau o garantie a CALITATII atunci veti alege mereu produse de la ESTEE LAUDER.

Pe curand , cand va voi povesti si de celelalte cadouri pe care le primiti la achizitionarea unor produse de peste 350 ron.

Stim dragelor, cat de mult conteaza sa folosim Un FOND DE TEN ADECVAT tipului nostru de ten.

SPOR la SHOPPING numai maine nu-i poimaine, sarbatorile ne bat la geam.

Exista mai multe tipuri de FOND DE TEN de la ESTEE LAUDER. Trebuie doar sa il gasesti pe cel care ti se potriveste si vei avea un ten stralucitor.

O fata ingrijita este semn ca suntem doamne ingrijite cu respect fata de noi si fata de ceilalti.
MAI POTI CITI