Opinii Y Le Parfum noua lansare Yves Saint Laurent împreună cu Lenny Kravitz

Lenny Kravitz care este ambasadorul global al brandului, a lansat noul parfum Y Le Parfum despre care vom încerca să ne facem o părere, mai ales că opiniile specialiștilor sunt apreciative.

Noul parfum al francizei Y a brandului, Y Le Parfum, face parte din familia olfactiva fougère (parfumuri bărbătești care în mod normal sunt mai aromate, mai energice și mai dinamice).

Conform descrierii parfumului Y Le Parfum, acesta menține „ tradiția mărcii de a sfida standardele, contrastând strălucirea lavandei prezentă în notele de inimă cu puterea lemnului de cedru din notele de bază ”.

„ Cu Y Le Parfum am vrut să încerc o abordare diferită a caracteristicii „curate” a familiei fougère, intensificând puterea și senzualitatea lui Y și sporind contrastul dintre notele de vârf și cele de jos ”, spune parfumierul mărcii Dominique Ropion .

pareri yves-saint-laurent-y-le-parfum-eau-de-parfum-barbati_pret mic

Conform Yves Saint Laurent, notele de varf ale noului parfum sunt mar, aldehide, grapefruit si ghimbir , in timp ce notele de inima sunt formate din salvie, lavanda si muscata , iar notele de baza din boabe de tonka, cedru, tamaie si paciuli.

Lenny Kravitz a fost aleas pentru a fi ambasadorul global al mărcii și este descris ca un „ antreprenor care își trăiește călătoria către succes și pregătit să-și îndeplinească vise imposibile prin sloganul: „Fă ceea ce nu poți”.

„ Întotdeauna am fost un fan al lui Yves Saint Laurent și al muncii sale, al esteticii sale, al stilului său de viață, al îndrăznei sale. Era super eclectic și a desenat din multe locuri ”, a spus Lenny despre parteneriatul său cu brandul YSL.

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.
MAI POTI CITI