Mesaje pentru mama soacra emotionante. La multi ani mama soacra.

Mesaje emoționante de la mulți ani pentru mama soacră  din partea ginerelui. Mesaje frumoase de la mulți ani și de dragoste pentru mama soacră din partea nurorii.

Indiferent pentru ce îi ești recunoscător mamei tale soacre, aceste mesaje te vor ajuta să îi trimiți un mesaj de apreciere, emoționat sau amuzant care îi va aduce zâmbetul pe buze.

1. Nu ești doar o soacră incredibilă, ci și o prietenă incredibilă. Habar nu aveam că am câștigat o prietenă bună atunci când m-am căsătorit cu fiul tău și sunt atât de fericită că fac parte din viața ta. La mulți ani sănătoși!

2. Mi-ai adus bucuria de a avea două mame. Iti mulțumesc pentru că m-ai primit și adoptat cu atâta caldură, bucurie și mândrie. La mulți ani, mamă soacră!

3. Te respect foarte mult pentru că ești un model de urmat pentru copiii mei! Sunt norocoasă să am o soacră grijulie ca tine și îți mulțumesc foarte mult că ai ținut sub control această familie nebună. La mulți ani!

mesaje emotionante de dragoste pentru aniversarea soacrei

4. Dragă soacră, iți doresc ca de ziua ta, soarele pe loc să stea, să-ți aducă de la mine fericire și iubire, la mulți ani cu fericire și tot ce iți dorești să ți se indeplinească. La mulți ani!

5. Poate că avem mici dezacorduri și opinii diferite, dar cu siguranță putem fi de acord cu un lucru evident: ești o soacră fantastică și o bunică excepțională. La mulți ani pentru una dintre cele mai strălucite femei pe care le cunosc.

6. Draga mea soacră, sper să rămâi mereu veselă, energică, onestă, bună, înțelegătoare și iubitoare. Fie ca zilele tale să fie pline de bucurie și optimism, iar eu sunt foarte fericit că am întâlnit o femeie ca tine. La mulți ani, soacră!

7. Văd în soția mea multe calități pe care le-a dobândit de la tine. Semănați în așa de multe feluri încât păreți una și aceeași persoană. Iar eu nu aș putea fi mai fericit! La mulți ani, mama soacră!

8. Draga mea soacră, tu m-ai iubit și m-ai acceptat ca pe propriul fiu. Îți promit să îți iubesc fiica până la sfârșitul vieții. Mulțumesc pentru ea și mulțumesc pentru tine! La mulți ani!

9. Căsătoria mea nu mi-a oferit doar o femeie iubitoare și perfectă, ci mi-a oferit și o a doua mamă minunată. Îți mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul și dragostea pe care mi le-ai oferit în toți acești ani. Înseamnă foarte mult pentru mine și te respect foarte mult pentru asta.

10. În timp ce îți poți alege partenerul, niciodată nu îi poți alege părinții lui. Din fericire, sunt foarte recunoscătoare și norocoasă să am o nouă familie atât de fantastică. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați crescut un om minunat și pentru că sunteți o soacră incredibilă.

Acestea au cele câteva mesaje de felicitare de ziua de naștere a soacrei pe care le puteți trimite sau pe care le puteți folosi ca model pentru a crea altele noi, originale.
MAI POTI CITI