MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. SMS-uri, urări, felicitări pentru cei care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei

MESAJE de SFANTUL Andrei 2022: Felicitări, mesaje, SMS -uri, urări de „la mulţi ani” pe care le poți trimite prietenilor care își sărbătoresc ziua numelui. 

Mesaje de Sfântul Andrei haioase și amuzante sau urărri creștine ortodoxe.

♦ Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.

♦ Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Andrei!

♦ Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

♦ Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Andrei!

♦ Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

♦ Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

cele mai frumoase mesaje de sf andrei urari la multi ani pt onomastica

♦ Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

♦ Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

♦ Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

♦ In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Apostol Andrei, va urez multa sanatate si fericire!

♦ Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară

♦ La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!

♦ Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

♦ Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

♦ Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani, Andrei, Andreea!

♦ Bucuria lumii toată, zi de zi-n uşă să-ţi bată, iar Bunul Dumnezeu să-ţi dea, tot ce 

Citește și: nume sărbătorite de Sfântul Andrei

URARI DE SFANTUL Andrei

♦ Fie ca toate împlinirile, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

♦ La mulți ani si voioșie, Domnul alături sa-ti fie, bucurii sa-ti dăruiască si nimic sa nu-ti lipsească! La mulți ani Andrei!

♦ Iți urez ca ziua numelui sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar anii ce vin sa iți aducă numai împliniri si bucurii. La mulți ani Andrei!

♦ Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericit, iubit si bucuros. La mulți ani, Andrei!

♦ Sfântul Andrei sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

MESAJE DE SFANTUL Andrei

♦ Sper ca sărbătoarea Sfântului Andrei sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

♦ Sfântul Andrei sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

♦ In aceasta zi speciala iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, si fie ca Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu in viată.

♦ Multa sănătate, putere de munca si împlinirea dorințelor atât pe plan profesional cat si pe cel privat. Sa iți dea Dumnezeu sănătate si liniște in suflet. Sa ti se împlinească visele si sa te poți bucura de tot ce ai!

MESAJE DE LA MULTI ANI DE SFANTUL Andrei

♦ La mulți ani Andrei si abia aștept ca sa sărbătorim aceasta frumoasa zi.

♦ Draga Andreea, pe ultima suta de metrii vreau sa-ti spun la mulți ani!

♦ Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Andrei.

♦ Cel mai frumos la mulți ani li transmit celui mai frumos nume, Andrei. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

♦ La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești! La mulți ani de Sf. Andrei!!!

♦ La mulți ani, Andreea! Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. La mulți ani, Andreea!

♦ La mulți ani! Ziua numelui tău sa fie luminoasa si sa se prelungească in multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Andrei!

♦ La mulți ani, Andrei! Iți urez ca ziua ta onomastica sa iți aducă o raza de soare, sa ai inima plina de speranța iar in lume sa găsești numai fericire. La Mulți Ani, Andrei!!!

♦ La mulți ani de Sfantul Andrei! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfântul Andrei haioase. Texte cu urări amuzante și hazlii de Sf. Andrei

La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Andreea!

Îţi urez că ziua numelui să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar anii ce vin să îţi aducă numai împliniri şi bucurii. La mulţi ani Andy!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Andrei!
MAI POTI CITI