MESAJE de dragoste pentru el emoționante, declarații romantice la distanță

Declarații de dragoste emoționante și deosebite, șoapte de iubire pentru el iubitul tău atent selectate. Te doresc mesaje pentru el până la lacrimi. 

Mesaje de dragoste când ești departe lungi sau scurte, pentru fiecare dintre voi. Mesaje de impresionat iubitul.

♥ Nu te iubesc nici cu inima, nici cu mintea. Inima mea s-ar putea opri, mintea mea poate uita. Te iubesc cu sufletul meu pentru că sufletul meu nu se oprește niciodată și nu uită. 

♥ Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști tu, iubitul meu blând, atent și grijuliu.

♥ Ești cea mai bună parte a lumii mele mici. M-aș pierde fără tine. Nu îmi pot imagina viața fără noi. M-ai făcut o fată încrezătoare pe care nu mi-am imaginat-o până acum! Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!

cele mai frumoase mesaje emotionate de dragoste pana la lacrimi pentru el

♥ Tu ești soarele din dimineața mea, tu ești luna din noaptea mea, tu ești ritmul care bate în inima mea! Te iubesc și nu pot să stau departe de tine!

♥ Iubirea nu are nimic de-a face cu ceea ce aștepți să primești, doar cu ceea ce aștepți să dai. Iar eu îți dau ție totul

♥ Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treacă vreo secunda fara sa fiu indragostită de tine!

♥ La sfârșitul acestei zile, gândul meu zboară spre tine și-ți urează noapte bună, somn ușor și îngerul ce te păzește un pupic îți dăruiește. E pupicul de la mine, ce l-am trimis pentru tine că să poți dormi mai bine.

♥ Iubitule, mă completezi. Îmi faci viața atât de uimitoare și nu știu cum să te răsplătesc decât să te iubesc la fel de mult cum tu pe mine. Lumea este un loc mai bun datorită ție. Suntem atât de perfecți unul pentru celălalt și îmi place felul în care mă faci fericită. Promit să te iubesc până în ultima zi a vieții mele.

♥ Înainte să te întâlnesc pe tine, inima mea era tristă și goală. Când ai intrat în viața mea, mi-ai umplut-o cu dragoste, veselie și fericire. Mulțumesc destinului că mi te-a scos în cale și îți mulțumesc ție că mă lași să te iubesc. Nu-mi pot imagina viața fără tine. Te iubesc cum nu am crezut că voi putea iubi vreodată!

♥ Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea raza să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!

♥ Dacă picăturile de ploaie ar fi sărutări, ți-aș trimite dușuri. Dacă îmbrățișările ar fi mări, ți-aș trimite oceane. Și dacă dragostea ar fi o persoană, m-aș trimite pe mine.

♥ Grăbește-te să mă salvezi! Plâng, singurătatea mă sfâșie, dar cel mai tare mă sfâșie dorul de tine. Întoarce-te la mine și fă-mă din nou să zâmbesc!

♥ Dacă aș putea să-ți dau un singur lucru în viață, ți-aș da puterea de a te vedea prin ochii mei. Numai atunci ai putea să realizezi cât de mult însemni pentru mine.

♥ Mi-e dor să te strâng în brațe și să uit de realitate, să zbor printre stele, să alunec prin mii de sentimente care îmi pătrund fiecare celulă din corp și îi dă putere. Vreau acea îmbrățișarea care să îmi dea puterea de a ajunge pe culmile fericirii, să fie o fericire exacerbată în care sufletul meu să se ungă cu dragoste. Mi-e dor de tine.

Și nu uita, atunci când o faci, este suficient să-ți exprimi dragostea în cele două cuvinte magice, speciale și foarte puternice: ”Te iubesc”. 

Chiar dacă aceste cuvinte înseamnă mai mult decât orice declarații sau mesaje de dragoste emoționante, câteodată simți nevoia să mai spui ceva.
MAI POTI CITI