Mașini de Spălat rufe Ieftine de Black Friday 2022 de la Artic și Whirlpool

Printre cele mai căutate categorii de produse de Black Friday sunt mașinile de spălat.

Acestea sunt unele dintre acele produse electrocasnice pentru care merită să aștepți sosirea reducerilor de Black Friday datorită prețurilor foarte accesibile la care sunt puse în vânzare.

Îți recomandăm să analizezi ofertele disponibile cu prilejul campaniei de reduceri Black Friday 2022 și să cumperi ceea ce se potrivește nevoilor și posibilităților tale financiare.

1. Mașina de spălat rufe Whirlpool WRBSS 6215 B EU, 1200 RPM, 6 kg, Clasa F

Un model care oferă un raport calitate/preț foarte bun este Mașina de spălat rufe Whirlpool FFB 9458 WV EE, 1400 RPM, 9 Kg, Fresh Care+, Motor Inverter, Clasa B. 

Senzorii inteligenți „Al Șaselea Simț” adaptează resursele în funcție de dimensiunea și de tipul de sarcină, oferind optimizare de timp, energie și apă. 

Datorită motorului cu Sense Inverter te bucuri de performanțe silențioase și experiențe de spălare. 

Programul de spălare zilnică acoperă o încărcătură de 3,5 kg un mix de bumbac și sintetice, la 40 de grade în doar 60 de minute.

recomandari black friday 2022 masini de spalat artic Whirlpool ieftine

2. Mașina de spălat rufe Arctic APL81013XLW3, 1000 RPM, 8 kg, Clasa C

Mașina de spălat rufe Indesit BWSA 61251 W EU N, 1200 RPM, 6 kg, Clasa F vine cu o serie de funcții interesante. 

Una dintre acestea este pornirea întârziată, care permite programarea începutului ciclului de spălare cu o întârziere maximă de 24 de ore. 


Totodată, produsul beneficiază de un sensor care optimizează cantitatea de apă folosind doar cantitatea necesară pentru rufele încărcate în cuvă.

3.  Mașina de spălat rufe Arctic APL71024XLW3, 1000 RPM, 7 kg, Clasa D.

Aceasta dispune de un program antialergic cu ExtraSteam conceput pentru spălarea hainelor persoanelor cu piele sensibilă sau alergică, hainele bebelușilor, etc. 

La sfârșitul programului se utilizează abur pentru o curățare în profunzime. 

De asemenea, design-ul special Aqua Surf creează condiții optime de spălare pentru rufele tale și asigură o curățare eficienta și delicată, fără mișcări ce ar putea afecta țesătura.


4. Mașina de spălat rufe Whirlpool FFB 9458 WV EE, 1400 RPM, 9 Kg, Fresh Care+, Motor Inverter, Clasa B

În sfârșit, Mașina de spălat rufe Whirlpool WRSB7259WSEU, 1200 RPM, 7 Kg, Clasa B vine cu un motor inverter inovator proiectat pentru a asigura o performanță durabila și silențioasă. 

Rufele sunt igienizate în cel mai natural și mai delicat mod cu putință, fără aditivi chimici, la sfârșitul ciclului de spălare. Ideal pentru persoanele cu piele sensibilă și, totodată, ecologic, acest tratament elimină cu până la 99.9% dintre cele mai comune bacterii.
MAI POTI CITI