IRINA Deaconescu wiki, biografie, vârstă, înălțime, copii, dacă este căsătorită

Vezi biografia Irina Deaconescu, iubita fotbalistului Cristian Manea, ce vârstă are și ce înălțime faimoasa vllogerita. Unde s-a născut Irina Deaconescu, cine este soțul său și dacă are copii. Zodia Irina Deaconescu, cât de bine câștigă și ce probleme a avut fratele său.

Conform wiki-ului oficial, Irina Deaconescu (vârsta 25 de ani) are mulți fani în mediul online. Aceasta este o vloggăriță foarte îndrăgită și formează un cuplu fericit cu fotbalistul Cristi Manea. 

Din biografie aflam, că Irina Deaconescu este născuta pe data de 7 ianuarie 1998 în București, este zodia Capricorn și are înălțimea de aproximativ 1,74 m.

Irina Deaconescu este descrisă pe internet ca fiind o vedetă a Youtube-ului. Aceasta este pasionată de vlogging încă din anul 2016, când a început să posteze pe canalul său de Youtube. În prezent, aceasta se bucură de peste 618.000 de abonați care o susțin în comentarii.

wiki irina deaconescu cristi manea nunta copii frati

Irina Deaconescu a recunoscut că i-a fost greu să se întreţină în adolescenţă şi de aceea a fost nevoit sa facă și videochat. 

Irina Deaconescu este, de mai mulţi ani, într-o relaţie de dragoste cu fotbalistul Cristian Manea. Acesta a cerut-o de soţie la malul Mării Negre, după ce i-a făcut o surpriză alături de cele mai bune prietene ale sale, precum Antonia şi alte cântăreţe celebre, însă nunta nu s-a concretizat până acum.

Iubita fotbalistului de la CFR Cluj a rămas însărcinată la o perioadă scurtă de timp după ce a adus pe lume primul copil. Irina Deaconescu și Cristian Manea mai au împreună o fetiță pe nume Victoria, iar micuța a venit pe lume în luna octombrie a anului 2020.

În anul 2018, fratele Irinei Diaconescu ar fi fost implicat într-un conflict, în fața unui local din localitatea Bumbești-Jiu. Tânărul l-a înjunghiat pe bărbat, iar acesta abia a scăpat din gherele morții.

Flavius, fratele vloggăriței, este condamnat pentru tentativă de omor și are se servit șase ani și opt luni în închisoare.

"Cea mai mare frică a mea este să nu îmi pierd oamenii dragi.", a mărturisit Irina Deaconescu, într-un vlog.
MAI POTI CITI