Incalzitor ceara profesional Elite Care LUXORISE Germania, Alb - Orange pareri oferta cu pretul cel mai mic din online

Incalzitor ceara profesional Elite Care LUXORISE Germania, Alb - Orange face parte din oferta kit unghii de Epilare > Incalzitoare Ceara si Parafina
 
Poti vedea parerile si recenziile clientilor pe pagina produsului. Majoritatea produsele au desigur si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput. 

Cititi mereu cu atentie avantajele si dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt prezentate de catre clienti in comentarii.

 
pareri am folosit incalzitor-ceara-profesional-elite-care-luxorise-germania-alb-orange


Incalzitorul ceara profesional Elite Care LUXORISE Germania Orange este perfect pentru o epilare usoara si rapida cu ceara traditionala. 

Incalzitorul are capacitate de 500 ml si dispune de termostat. Siguranta care incalzeste aparatul se bucura de tehnologie de ultima generatie. 

Datorita designului sau de 360°, ceara se va topi uniform dupa maxim 25 de minute. 

Forma decantorului de ceara este compacta pentru a economisi cat mai mult spatiu in timpul folosirii. In plus, piciorusele sunt cauciucate pentru un nivel de siguranta la superlativ. 

Specificatii Incalzitor ceara profesional Elite Care LUXORISE: 

Capacitate: 500 ml 

Temperatura: 0-120° C 

Putere: 100 W 

Tensiune alimentare: 220-240V 50Hz 

Material: ABS + aluminiu 

Culoare: Alb - Orange 

Dimensiune: 20 x 20 x 17,5 cm 

Greutate: 800 g 

Garantie: 12 Luni 

Model: LUX-730 Echipamentele LUXORISE Germania sunt prezente in saloanele de lux si se regasesc in recomandarile de top ale expertilor din industrie.
MAI POTI CITI