Cum să-l ierți pe iubitul tău dacă ți-a rănit Sentimentele

Dacă inima ta este cu adevărat frântă, înseamnă că îl iubești cu adevărat. Dacă nu l-ai iubi, nu ar fi mare lucru. Inima ta trebuie ascultată.

Și indiferent dacă doriți sau nu să rămâneți împreună, găsirea unei modalități de a-l ierta poate face toată diferența în ceea ce privește propriul proces de vindecare.

1. Permite-ți să procesezi toate emoțiile tale.

Fă-ți timp simțindu-te rănită, supărată, tristă și orice altă emoție extremă care te năpădește în timp ce începi să evaluezi daunele.

Sentimentele tale sunt ale tale și trebuie să le oferi spațiul lor, să le recunoști și să le lași să lucreze prin tine.

Poate doriți să faceți acest lucru cu prieteni apropiați sau singură sau chiar să vă scrieți emoțiile într-un jurnal .

sfaturi psihologie ce sa faci daca ai fost inselata de iubit

S-ar putea să vrei ceva timp pentru a ajunge într-un spațiu mai calm în care să-l poți auzi pe iubitul tău cu adevărat și să vezi dacă are remuşcări autentice și este deschis să vorbească.

2. Decide dacă vrei sau nu să îi mai dai o șansă.

Unele femei iau un tip înapoi, dar nu permit iertarea și nu vor înceta niciodată să armeze situația împotriva partenerului lor.

Să presupunem că îl crezi cu adevărat și ești dispus să-l iei înapoi - alegând iertarea, permiți relației să aibă o șansă.

Acum, dacă te iubește cu adevărat și vine la tine cu brațele deschise și cu o inimă plină de remuşcări - cu inima zdrobită din cauza a ceea ce ți-a făcut și gata să facă orice va fi nevoie pentru a-ți demonstra că nu se va mai întâmpla niciodată - ar trebui să-l ierți.

Sincer, chiar dacă nu face nimic din toate astea și nu-l mai vezi niciodată, ar trebui să-l ierți. Iertarea nu este despre el, ci despre tine.

3. Recunoașteți că a ierta și a uita nu sunt același lucru și este în regulă.

A-l ierta înseamnă a-l lua înapoi cu inima deschisă. Probabil că nu vei avea încredere în el 100% imediat, ceea ce este perfect de înțeles.

Dar poți permite trecutului să rămână în trecut și să avansezi  cu dragoste și speranță. 

Dacă simțiți că apare o furie persistentă, exprimați-o imediat ce o simțiți, astfel încât să puteți continua să procesați relația și starea voastră.

Dacă relația nu poate fi salvată, este timpul să renunți la furia și resentimentele pe care le simți față de el și să-l ierți.

Nu vrei să-ți târești vechile furii și neîncrederea într-o nouă relație. Trebuie să începeți din nou .

Deci, chiar acum, s-ar putea să vă gândiți că ați încercat să iertați pe cineva înainte și poate chiar credeți că ați făcut-o cu succes. Dar apoi, înainte să știi, ți-ai dat seama că este mai ușor de spus decât de făcut.

4. Reflectează la ceea ce înseamnă a-l ierta pentru tine (nu pentru el).

Pentru a ierta cu adevărat, în loc să o spui și să speri că va rămâne, este nevoie de auto-reflecție .

La început, s-ar putea să fie nevoie să reflectați asupra emoțiilor și gândurilor tale din oră în oră, dar pe măsură ce timpul trece și vei vedea seriozitatea lui, nu vei avea nevoie să te auto-verifici la fel de des. 

Reîntoarceți-vă în mod continuu la angajamentul vostru profund față de iertare, chiar dacă încă aveți rezerve.

Fă-l important. Fa sa conteze. Mult. Pentru că contează foarte mult.

Fără iertare, vei adăposti întotdeauna o rea voință, care se poate infiltra în alte relații și domenii ale vieții tale.

Continuați să vă spuneți că devine mai ușor cu timpul și practica.

Rămâneți fideli importanței propriei voastre bunăstări lăuntrice continuând să practicați zilnic iertarea, care, în cele din urmă, este ceva ce numai dvs. vă puteți oferi - cu el sau fără el.
MAI POTI CITI