Cine este OANA ZARA aka DANA PESCARU din serialul LIA

WIKI OANA ZARA, VÂRSTA, ZODIE, DATA NAȘTERII, FAMILIE, IUBIT, PROIECTE, PASIUNI

Superba actrita OANA ZARA pe numele intreg OANA ALEXANDRA ZARA este o tanara extraordinar de talentata.

A absolvit cu licenta si master UNATC aka UNIVERSITATEA DE ARTA TEATRALA SI CINEMATOGRAFICA sectia ACTORIE dar si sectia COREOGRAFIE din cadrul aceleiasi universitati.

BRAVO, OANA! EȘTI actrita si balerina si ai timp si de alte proiecte.Are cont de TIK TOK si are succes. Mare succes. Ca si pe Instagram.

Posteaza chestii haioase alaturi de iubitul ei actor BOGDAN MEDVEDEV. SUNT ABSOLUT ADORABILI IMPREUNA! Uniti prin dragostea ce si-o poarta si bucuria de a avea aceeasi meserie.

RAZI cu lacrimi uitandu-te la postarile OANEI de pe TIK TOK ei ,da e altceva cand doi actori fac TIK TOK se simte educatia si sensibilitatea, acuratetea cu care surprind cele mai actuale teme din zilele noastre in special subiecte legate de viata unui cuplu.

cine este oana zara biografia cv wiki

OANA ALEXANDRA ZARA isi iubeste mult parintii. Are o sora ANDREEA si un nepotel adorabil pe care OANA il iubeste pana la cer.

OANA este frumoasa foc bruneta cu ochii caprui si par lung negru. Subtire ca o salcie nu degeaba a urmat cursurile de coregrafie si are si diploma care atesta ca este balerina cu acte in regula.

Nu ne surprinde flexibilitata ei modul in care se misca pur si simplu e uimitoare. E o papusa vie cand imbraca rochita de balerina. O balerina expresiva, talentata.

Face cu aceeasi bucurie practic doua meserii BALET si ACTORIE. Ultimul proiect al frumoasei brunete OANA ZARA este in serialul ce se va difuza in curand la ANTENA 1 -serialul LIA.

Ce spune actrita despre personajul ei DANA PESCARU?

"Sunt extraordinar de fericita ca fac parte din acest proiect. Abia astept sa o cunoasteti pe DANA PESCARU personajul meu.

DANA a avut o copilarie nefericita marcata de lipsuri materiale. Toti copiii la scoala radeau de ea doar pentru ca ERA SARACA.

DANA a suferit mult si a renuntat la visul ei cel mai mare de a deveni balerina dansatoare.Anii au trecut DANA este acum O FEMEIE FRUMOASA si NEMILOASA cu cei din jurul ei.

A devenit ARIVISTA greutatile au transformat-o pe DANA. E puternica, dura si nu ii pasa de sentimentele altora.

Are un frate pe nume SORIN PESCARU interpretat de tanarul actor VALERIU ILSIE.

Practic nimeni nu poate citi ce este cu adevarat in sufletul DANEI asa cum nimeni nu stie CINE SE AFLA IN SPATELE SAU.

DANA PESCARU este VERISOARA LIEI personajul principal feminin jucat de actrita ANA BODEA despre a carei biografie am scris intr-un alt articol pe VEDETEBLOG.COM.

DANA este o persoana vicleana si manipulatoare. Lucreaza la companie si DEVINE AMANTA lui PAVEL personaj jucat de actorul ALEXANDRU ION.

DANA il iubeste in secret de ani de zile pe fratele lui PAVEL. Fratele lui PAVEL este PETRU personaj jucat de STEFAN FLOROAIA.

Cu siguranta o veti indragi pe DANA PESCARU O FEMEIE DEOSEBITA in ciuda caracterului sau.

O provocare acest rol pentru sensibila si delicata OANA ZARA.

OANA ZARA va suna cunoscut numele ei? Vi se pare ca ati mai auzit de ea?

OANA ZARA a devenit cunoscuta inca din vremurile in care era VJ-ita la postul muzical UTV.

Barbatii roiau in jurul ei. O fata nu doar frumoasa dar si talentata care nu are nevoie de sustinere materiala din partea unui barbat.

Acum este IUBITA actorului BOGDAN MEDVEDEV. OANA e fericita cu BOGDAN si asta se vede in toate pozele modul in care se privesc .

Stiti cum vede OANA dragostea si fericirea?

NU TE VEI MAI INTREBA CE ESTE FERICIREA SI CUM SA AJUNGI LA EA.POATEO VEI ASCULTA PE MALUL MARII SAU PE MALUL UNUI RAUSAI IN BRAELE LUI. POEZIE.

SAU DOAR UN CANTEC, ZBORUL PESCARUSULUI DEASUPRA TA.

TE ASTEPT SA PRIVESTI MAREA, RAUL IN OCHI. VEI INTELEGE CA FERICIREA STA LANGA TINE TOT TIMPUL. "

OANA vrea sa faca parte din categoria OAMENILOR LUMINA.

Acea lumina calda a privirii si caldurii parintilor a iubitului. OMUL care te imbratiseaza si atunci nu ai de ce sa te temi.

OANA ZARA este o femeie minunata si sensibila. Vesela, talentata. cu un chef de viata nebun, calda O FEMEIE care te face sa VIBREZI care iti arata ce OM este prin felul ei de a fi.

In afara lui BOGDAN iubitul ii iubeste la nebunie pe cainele mare lup si pe motanul MESSI o minune cu ochii albastri. La tara are o gaina pe care a crescut-o de mica.

Haiaosa OANA spune ca are si ea O GAINA nu doar IULIA ALBU. Si ca i-ar placea sa vada mai multe gaini pe INSTA.

MESSI s-a plictisit de numele dat si a cerut un alt nume. Si OANA l-a rebotezat STELIAN.

OANA iubeste arta foto, natura animalele poezia , filmele, cartile. A colaborat ca si DANSATOARE cu multi artisti de la DELIA, SMILEY,LOREDANA GROZA, LORA, CARLA S DREAMS, ANTONIA.

FILMUL PREFERAT al OANEI ZARA este MEET JOE BLACK.

Asteptam sa o vedem pe OANA ZARA in rolul DANEI PESCARU in serialul ce se va difuza in curand pe ANTENA 1, LIA.

Alte nume pe care le regasim in serial: DOINITA OANCEA personaj GABY si PAVEL aka actorul ALEXANDRU ION.

Vor mai juca BEBE COTIMANIS, CARMEN IONESCU actori de calibru.

Ar fi frumos sa se gaseasca un regizor si un scenarist care sa faca un film de dragoste in care protagonistii sa fie OANA ZARA si BOGDAN MEDVEDEV.

Atunci sa vezi CHIMIA intre doi INDRGOSTITI!

OANA ZARA una dintre talentatele actrite ale noii GENERATII. Reprezentanta ZODIEI GEMENI nascuta pe 2 IUNIE.
MAI POTI CITI