Black Friday 2022 ARAGAZE la ofertă cu reduceri bune de preț

Black Friday 2022 reprezintă o excelentă ocazie pentru a face economii substanțiale la electrocasnice, unde includem și aragazele și la multe alte categorii de produse necesare într-o gospodărie.

În perioada reducerilor de Black Friday, cele mai mari magazine online și staționare vin în întâmpinarea clienților cu o gamă variată de aragazuri, oferite la prețuri accesibile.

De Black Friday 2022 pot fi achiziționate la prețuri reduse semnificativ aragaze, dar și accesorii necesare pentru montarea și întreținerea mașinilor de gătit. 

1. Recomandări aragaze ieftine pe butelie cu preț redus de Black Friday

• Plită aragaz LDK AMORFO 3 BORDO, alimentare la butelie, 3 arzătoare, Capac metalic, Bordo

Aragaz plită sticlă trei ochiuri, alimentare GPL Butelie poate fi o soluție pentru locuințele cu bucătării foarte mici. 

Este fabricat din sticlă securizată și inox, este dotat cu 3 arzătoare (două mari și unul mic), aprindere cu quart, în timp ce butoanele sunt cu apăsare și apoi răsucire. În același timp face scânteie și se aprinde. VERIFICĂ AICI PREȚUL BF 2022

• Plită aragaz LDK AMORFO 3 BORDO, alimentare la butelie, 3 arzătoare, Capac metalic, Bordo. 

cele mai bune reduceri black friday 2022 aragaze ieftine cu cuptor electric

Este o plită construită din oțel emailat, destinată utilizării rezidențiale, cu încastrare standard și vine cu trei arzătoare și două trepte de putere.

2. Recomandări reduceri BF 2022 aragaze ieftine cu cuptor electric

Aragaz Beko FSE62110DX, 4 arzătoare, Mixt, aprindere electrică, gătire asistată cu ventilație, Grill, Booster, 60 cm, Inox. 

Arzătoarele cu eficiență ridicată de la Beko îți vor oferi momentul de magie de care ai nevoie atunci când te grăbești. 

Timpul petrecut în bucătărieu va scădea considerabil, iar tu vei putea găti mult mai economic și mai repede. 

Funcția de gătire a aragazului Beko FSE62110DX asistată cu ventilație asigură o distribuție uniformă a căldurii în interiorul aragazului, grăbind procesul de gătire. VEZI AICI OFERTA

3. Promoții aragaze ieftine de Black Friday 

Aragaz LDK 5060 WH RMV, Gaz, 4 arzătoare, siguranță, capac metalic, alb este un alt produs accesibil pentru orice buzunar. 

Argazuzl LDK este disponibil în nouă culori – alb, roz, roșu, verde, maro, maro deschis, maro închis, cărămiziu și negru – alimentarea plitei și a cuptorului este tot cu gaz, iar aprinderea este manuală. 

De asemenea, aragazul LDK are funcție de oprire automată în caz de stingere accidentală a flăcării și i se pot monta și duze de GPL.
MAI POTI CITI