Biografia actorului VALERIU ILISIE din serialul LIA. Vârstă, studii, familie, iubita.

WIKI VALERIU ILISIE aka WAVE, DATA NASTERII, ZODIE, FAMILIE, INALTIME, IUBITA, PASIUNI, PROIECTE

Il vom vedea pe tanarul actor VALERIU ILISIE in rolul lui SORIN PESCARU in serialul LIA de la ANTENA 1.

Un serial cu o poveste de dragoste care te va tine cu sufletul la gura. Este un scenariu adapatarea BIANCAI MINA a RUXANDREI ION si a lui RADU GRIGORE dupa serialul turcesc cu titlul ASLA VAZGECMEN aka DONT LET GO. Adica serialul ce a rulat la noi cu numele de "PRIZONIERA DRAGOSTEI''.

Ce spune actorul VALERIU ILISIE despre personajul sau SORIN PESCARU din serialul LIA

VALERIU ILISIE biografia varsta unde locuieste iubita

"Am aflat ca fac parte din acest proiect in urma unui casting indelungat si din acel moment pana in prezent ma simt recunoscator.

Un mic vis devenit realitate. indiferent de ora la care ma trezesc dimineata sunt plin de entuziasm gandindu-ma ca incepe o noua zi de munca.

Asta inseamna ca iubesc ceea ce fac si sunt sigur de asta. asa sunt eu de cand am inceput filmarile. sorin personajul meu e omul de la care am ce invata.

Este dornic sa ajute , sufletist, emotiv se fâstâcește cand este in preajma emei rol jucat de studenta la actorie Tina Dugeac. Un exemplu de puritate sufleteasca.

VALERIU ILISIE proaspat absolvent de UNATC joaca in piesa de teatru de la TEATRUL METROPOLIS. Piesa se numeste FAT PIG de NEIL BUTE in traducerea IRINEI VELCESCU.

In fapt rolul din piesa a reprezentat proiectul de licenta al actorului. Regia spectacolului este semnata de ANDREEA VULPE.

VALERIU ILISIE a particpat la mai toate festivalurile de teatru studentesc. De pilda in septembrie 2021 a participat la FESTIVALUL DE TEATRU PENTRU TINERET "STEFAN IORDACHE".

Impreuna cu trupa de teatru VICTORY OF ART a participat la sectia individual si a castigat PREMIUL AL TREILEA.

Un tanar care mananca actorie pe paine. Talentat, modest , frumos abia asteptam sa il vedem pe tanarul actor VALERIU ILISIE.

SUCCES, VALERIU ILISIE! Stii tu vorba BREAK A LEG!. Este primul tau rol intr-un serial romanesc.

Orice va veni personajul SORIN PESCARU iti va ramane in suflet e doar PRIMUL ROL intr-un serial.
MAI POTI CITI