Bentley Momentum Intense Eau de Parfum păreri, siaj, persistență, prețuri reduse

Bentley Momentum Intense Eau de Parfum cumpără la preț mic informat 

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original de la Bentley cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva despre caracteristicile sale!

pareri am folosit Bentley Momentum Intense Eau de Parfum


Bentley Momentum Intense Eau de Parfum pentru barbati 60 ml

Acesta este un parfum nou Momentum Intense a fost lansat in 2017.

Creatorul acestui parfum este Nathalie Lorson.

Note de varf: ergamot, lavanda si elemi;

Note de mijloc: muscata, boabe de tonka si Ambergris;

Note de baza: lemn de santal, mosc si lemn ambrat.

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in straturi care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
MAI POTI CITI