Azzaro Chrome Eau de Toilette 200 ml pentru barbati păreri, persistență, prețuri reduse

Păreri Azzaro Chrome parfum original pentru barbati

Poti vedea parerile si comentariile clientilor pe pagina parfumului. Majoritatea parfumurilor au si comentarii negative, deci nu este cazul sa va faceti o parere proasta de la inceput, mai ales ca gradul de subiectivism poate fi ridicat.

Cu cat mai multe pareri despre acest parfum barbatesc original cu atat mai mult ne putem creiona o opinie obiectiva!

Azzaro Chrome parfum barbati original pareri preturi mici


Azzaro Chrome Eau de Toilette pentru barbati 200 ml informații și descriere


Nu lăsați nimic să vă oprească și oferiți-vă imboldul cheie, în orice situație. Apa de parfum pentru bărbați 

Azzaro Chrome Parfum vă oferă un influx imediat de energie la nivel senzorial. Vă îmboldește să rezolvați totul cu viziune și degajare.

parfum aromatic, cu tonuri ierboase
parfum citric
pentru bărbatul activ și plin de energie
subliniază sex-appeal-ul și virilitatea naturale
parfum potrivit pentru fiecare zi

Ce tip de parfum ar trebui sa cautati ca sa fie cel mai potrivit? Totul depinde de stilul si personalitatea ta.

Mirosurile de citrice sunt curate, intepatoare si mai usoare decat alte parfumuri. Minimalistilor le plac parfumurile de citrice si vor gasi ca ele pot fi foarte dinamice si fresh.

Mirosurile florale sunt proaspete, dulci si moi, cu o tenta mai sensibila, emotionala. Mirosurile florale tind sa fie mai romantice si mai feminine.

Mirosurile orientale sunt moscate, grele, cu note de tutun, piele, oud si vanilie si au mai multa putere decat parfumurile mai usoare. Mirosurile orientale te fac sa iesi din multime, fiind ideale pentru cei mai indrazneti.

Mirosurile lemnoase sunt bogate si picante, cu o potenta profunda. Daca doriti ceva sexy si seducator, obtineti un parfum cu note lemnoase mai grele.

Lucrul fabulos si provocator este sa porti mai multe parfumuri, folosind mai multe parfumuri in „straturi” care functioneaza impreuna pentru a crea un parfum unic.

Dar stratificarea parfumurilor NU este usoara! Daca este facut incorect, ar putea rezulta mirosuri ciudate. Dar, daca este facut corect, te poate face sa pari la moda si elegant."
MAI POTI CITI