Alegerea Spray-urilor pentru haine, textile și casă de la prețuri mici la oferte de lux

Astăzi vom vorbi despre spray-urile pentru țesături și pentru casă, parfumuri speciale care pot aduce noi experiențe olfactive în viața de zi cu zi.

1. Sare de mare și Yuzu, săpunul Windsor

Amintește-ți acel sentiment când ai zburat în vacanță, mergi pentru prima dată la plajă și ești doar acoperit de de prospețime umedă a aerului marin. Aer de mare pe care vrei să-l inspiri profund. Aceasta este ceea ce au încercat să transmită cuparfumul lor revigorant și vesel. 

Spumant, ușor și răcoros, combină sarea de mare cu ușorul iz amar de yuzu. 

Spray-ul pentru casă și textile are un volum impresionant fiind convenabil, puternic. Doar câteva clicuri și un nor de aromă strălucitoare vor rămâne în aer.

recomandari cele mai bune si ieftine spray-uri pentru haine si casa

Potrivit brandului, poate fi folosit literalmente în orice situație: pulverizați pe cearceaf înainte de culcare sau, dimpotrivă, pentru o noapte plină de acțiune, împrospătați camera și hainele dacă tu și țigara sunteți inseparabili și eliminați ușor mirosurile urâte și nesolicitate de la vecini care s-au scurs prin ventilație. 

2. Fleur de Coton, Durance en Provence

Un nor de tandrețe realizat de Durance este realizat din note de floare de bumbac, violetă, trandafir, iasomie, lemn de santal și heliotrop. 

Parfumul floral pudrat pentru țesături Fleur de Coton a fost creat în colaborare cu parfumierii Grasse. 

Datorită formulei sale, special dezvoltat pentru lenjeria de casă, nu lasă pete și tratează cu grijă chiar și cele mai delicate țesături. 

Produs in Grignan, Provence, Fleur de Coton are un volum mare de 250 ml si este conceput pentru 500 de pulverizări.


3. Aromacologia Spray L`Occitane 

O altă companie celebră din Provence, care produce o linie separată de parfumuri de interior cu nume tematice precum Énergie, Fraîcheur, 

Sursă de armonie și Momente de liniște, Spray-ul Aromacologia combină un complex de 5 uleiuri - chiparos, ienupăr, lămâie, cimbru, eucalipt. 

După cum promite brandul, datorită uleiurilor esențiale din compoziție, rezultatul va fi nu doar o aromă plăcută, ci și un efect benefic de relaxare asupra organismului. 

Spray-ul nu pătează și poate fi pulverizat în aer sau aplicat pe mobilier tapițat, perdele și cuverturi de pat. 

4. Warm Silk No. 12 SONNO

Spray-ul aromatic pentru casa si haine "Warm Silk No. 12" este conceput pentru a parfuma lenjeria de pat, perdelele, mobilierul, interioare auto, haine si încălțăminte. 

Poate fi folosit și în timpul procesului de călcat pentru a adăuga un parfum plăcut rufelor tale. 

Parfumul se bazează pe uleiuri naturale care nu provoacă reacții alergice și nu au un miros pronunțat de alcool. 

Spray-ul este economic de utilizat, doar câteva clic-uri sunt suficiente pentru a parfuma baia, camera de zi, dormitorul și bucătăria. 

Compoziția floral-lemnoasă include note de nucă de cocos, lăcrămioare, lemn de santal și vanilie. 
MAI POTI CITI