22 decembrie 2022 PROFEȚIA Babei Vanga. Ce se va întâmpla in ziua celor 6 de doi.

Sergey Kostornoy, un jurnalist și om de afaceri rus care se autointitulează nașul celebrei clarvazatoare Vanga, a vorbit despre profețiile ei cu privire la „ziua celor șase doi” - 22.12.2022.

Serghei a întâlnit -o pe Vanga în 1995: jurnalistul a venit la nunta fiicei sale Vangelia Gushterova. 

Recent, predicțiile pe care Kostornoy le-a făcut publice s-au adeverit de două ori. Prima predicție a fost dezvăluită de acesta la televiziune în programul „De fapt” în 2019. Potrivit lui Kostorny, Vanga vorbea despre un virus misterios care se va răspândi pe întreaga planetă.

„Dacă nu se întâmplă un miracol, dacă umanitatea nu își revine în fire și continuă să escaladeze răul, să urmărească banii, să aranjeze conflicte, se poate întâmpla o epidemie generală a unei boli grave”, a spus nașul ei, citat de Vangelia. Potrivit predicției ei, boala trebuia să vină „de la galbeni” – cu alte cuvinte, dintr-o țară asiatică.

profetii vanga ziua de 22 12 2022

Vanga a considerat 22.02.2022 o fi o altă dată semnificativă. În această zi a profețit că lumea așteaptă un punct de cotitură: va începe un conflict între țări, dintre care unul dintre participanți va fi Rusia.

22 decembrie 2022: profeția Babei Vanga

Kostornoy susține că Vanga i-a cerut să nu dezvăluie toate predicțiile deodată, ci să le exprime doar la momentul potrivit. Recent, Serghei a repetat cuvintele Babei Vanga, care priveau a doua zi din 6 doi - 22.12.2022.

Ne relaxăm la soare, dar Soarele va cădea într-o umbră neagră. O catastrofă teribilă va lovi omenirea, viața multor oameni fiind pierdută. Vor veni vremuri mai calme abia în 2023. Dar mai întâi oamenii vor trebui să treacă prin multe necazuri ”, Vanga a profețit astfel de evenimente pentru acea zi, conform lui Kostorny.

Ceea ce a avut să spună cu adevărat Vanga nu se știe - toate predicțiile ei sunt alcătuite din metafore, iar semnificația unora nu este atât de ușor de înțeles. Potrivit lui Serghei, este probabil ca Vanga să vorbească despre o erupție solară și despre cataclismul ulterior, ale cărui consecințe vor afecta viața întregii omeniri.

Cu toate acestea, îndrăznim să sugerăm că nu va fi atât de groaznic - pentru că altfel Vanga cu greu ar fi spus că necazurile vor dispărea până în 2023 - adică literalmente într-o săptămână și jumătate.
MAI POTI CITI