Wiki ANNA ROMAN biografie, vârstă, înălțime, studii, iubit, cancan-uri

Vezi care este biografia ANNA ROMAN, când și unde s-a născut, ce vârstă și înălțime are. Descoperă noi informații și cancan-uri despre Anna Roman, cine este iubitul ei ce colecții noi de rochii lansează.

Cele mai tari și cool poze cu Anna Roman le găsiți pe pagina de Instagram @anna_roman___

Unii știu cine e Ana Roman (vârsta 33 de ani), dar alții cu siguranță nu. Conform wiki-ului neoficial Anna nu este străină de lumea showbiz-ului, aceasta a avut o relație cu Cătălin Cazacu

Cei doi au trecut prin multe situații, ba erau împreună, ba se despărțeau. Cu toate acestea, au rămas în relații bune după separare.

anna roman biografie varsta inaltime iubit

Înainte de a fi împreună cu Cătălin Cazacu, Anna Roman (înălțime 1,77 m) a avut o relație de 10 ani cu un bărbat din orașul unde s-a născut și anume din Petroșani.

Anna și iubitul său au fost și căsătoriți timp de trei ani, însă din cauza neînțelegerilor au decis să divorțeze, atunci ea mutându-se în București.

Cei doi au rămas prieteni în urma căsniciei și poveștii lor de iubire, însă Anna Roman nu vrea să spună ”nu” în cazul în care ar trebui să îmbrace iar rochia de mireasă.

ANNA are un business în domeniul modei care îi poartă numele: Anna Roman Brand.

Prima dată Anna Roman Brand a creat doar lenjerie intimă și pijamale de noapte pentru femeile care căutau și altceva. 

Iar mai apoi, a primit o invitație de a participa la unul dintre cele mai importante evenimente de modă din domeniu – Summer Fashion Gala, eveniment organizat de Manifesto Events și Alin Galatescu și a fost primul brand care a deschis prezentarea de modă multibrand.
MAI POTI CITI