TRUSSARDI păreri parfumuri rafinate în stil italian, originale și cu prețuri pentru fiecare buzunar

Să ne facem o părere despre parfumurile TRUSSARDI despre care opiniile d epe forumuri afirmă că reflecta perfect cultura italiană care este transpusă artistic și în aceste parfumurile originale și de calitate. Fiecare parfum Trussardi reflectă aspecte rafinate ale stilului de viață italian.

Casa de modă italiană Trussardi a fost fondată în 1911 de Dante Trussardi ca atelier de mănuși. 

În anii 1960, nepotul lui Dante Trussardi, Nicola, a preluat controlul companiei și a făcut ca brandul de familie să aibă și mai mult succes. 

A extins sfera Trussardi la producția de genți, serviete, accesorii pentru casă etc. Nicola însuși a creat atât modă, cât și accesorii, inclusiv sticle de parfum și ambalaje. 

trussardi-donna-pink-marina-parfum-femei pareri siaj miros

În anul 1980, a fost lansat primul parfum al casei, numit Trussardi

Parfumerii de la Givaudan au creat un chypre floral de busuioc, portocală, mandarină și salvie în notele de vârf; iris, tuberoza, mimoza, trandafir si iasomie in inima si lichen, vetiver, paciuli si lemn de santal la baza. Sticla a fost proiectată de Bormioli Rocco. 

În 1983, a fost lansat primul său flanker - un chypre din piele cu geranium, tămâie și tutun Trussardi Uomo

Parfumul aldehid-floral Trussardi Donna, creat de parfumierul Jean Guichard și lansat în 1994, este considerat unul dintre cele mai importante din linia Trussardi. 


De-a lungul anilor, marca a lansat flancare de parfumuri clasice. 

În 2011, Trussardi Donna a fost relansat sub numele Trussardi Donna 2011. Un parfum floral-fructat cu iasomie și citrice care a fost creat de parfumierul Natalie Lorson.

Tot în 2011, Trussardi Uomo a fost relansat. La numele noului parfum a fost adăugat și anul.

 Din 2019, parfumurile marca Trussardi sunt produse de compania italiană Angelini Beauty. 
MAI POTI CITI