Păreri Șampon Wella Invigo Volume Boost forum cine a folosit, mod de utilizare și prețuri

Am căutat mai multe păreri pe forumuri despre Sampon pentru volum Invigo Volume Boost, 250 ml, Wella Professionals, și am descoperit că în general opiniile și impresiile clientelor care l-au folosit sunt bune și echilibrate, ele exprimând în principal mulțumirea și încrederea acestora în produs.

Potrivit comentariilor veți oferi instant volum părului dumneavoastră cu șamponul Wella Professionals Invigo Volume Boost! 

Formula cu extract de bumbac revitalizează scalpul, oferă volum de la rădăcină, redă densitatea și curăță eficient părul. Oferiți-vă  îngrijirea necesară și uitați de părul subțire, lipsit de volum!

pareri am folosit sampon Wella nvigo Volume Boost

Contine polimeri speciali ce invaluie fibra capilara, precum si extract de bumbac pentru obtinerea unei coafuri voluminoase in timpul uscarii cu foehnul, lasand parul usor de pieptanat si manevrat, matasos si plin de stralucire naturala.

Caracteristici speciale

Oferă volum de la rădăcină, revitalizează scalpul, curăță eficient scalpul și părul și nu în ultimul rând oferă strălucire și densitate

Ingrediente compoziție

• extract de bumbac – redă vitalitatea și strălucirea
• Bodifying Spring Force Polymers – măresc volumul firelor de păr


Mod de aplicare

Pe părul ud, se aplică o cantitate potrivită de șampon. Masați până se formează spuma și clătiți bine. Se repetă procedura, dacă este necesar.

Pentru un efect optim, se continuă îngrijirea cu un produs din aceeași serie.

Wella Professionals este lider de piață în domeniul vopsirii părului. Vopselele de păr Wella sunt întotdeauna garanția eficienței, a luxului și a calității. 

Nu rata șampoanele, balsamurile și uleiurile de păr Wella sau vopselele temporare super trendy
MAI POTI CITI