Păreri OPUS 2 - ILUZIE SENZORIALA L`Atelier Parfum noua colecție de nișă care te vrăjește

O întâlnire cu parfumul, pe cât de efemer, pe atât de atemporal, este un moment suspendat, prețios și uneori uluitor”, sunt de părere fondatorii tânărului brand de parfumuri L`Atelier Parfum , Mikolaj Pietszak și Masha Roussak, care au lucrat anterior pentru L`Occitane, și care sunt creatorii noi ediții de parfumuri de nișă OPUS 2.

Compozițiile de parfum Opus 2 dedicate emoțiilor, sentimentelor și iluziilor vor fi în curând disponibile.

Ca un șarpe hipnotizat de un flaut, cu parfumurile din noua colecție OPUS 2 te lași vrăjit de minunile Orientului. Este o scufundare puternică și copleșitoare în necunoscut pe care o accepți de bunăvoie. 

Parfumurile L`Atelier Parfum sunt produse în colaborare cu compania de parfumuri Robertet. Sunt transparente ca compozitie si nu contin parabeni, PEG, ftalati, siliconi, fenoxietanol, precum si antioxidanti sintetici - BHT, BHA si EDTA. Produsele și ingredientele mărcii nu sunt testate pe animale.

pareri forumuri parfumuri opus 2  L`Atelier Parfum

Materiile prime folosite în formulări sunt obținute dintr-o sursă etică și responsabilă, iar formulele sunt 90% ingrediente naturale.

L`Atelier Parfum preferă să colaboreze cu furnizorii francezi pentru a-și limita amprenta de carbon. Sticlele de sticlă sunt fabricate în Franța și Germania și sunt reciclabile - același lucru este valabil și pentru cutiile din hârtie certificată FSC.

Parfumul Dose Of Rose se deschide cu acorduri florale, precum și cedru, papirus și piele.

Parfumul Leather Black (K)night , după cum sugerează și numele, este o compoziție de piele unisex: acordul principal este însoțit de cerneală, iasomie și cacao. 

Tobacco Volute este un parfum lemnos cu note de tutun, vanilie și mate.

Parfumul White Mirage se deschide cu magnolie și floare de portocal, în timp ce Burning For Oud se deschide cu lemn de agar, ghimbir și rom. 


Anul trecut, brandul de nișă L`Atelier Parfum și-a prezentat colecția de debut Opus 1. 

Creatorul multor hituri de lux, Michel Almerac, a devenit autorul cărții Belle Joueuse . Compoziția cu accente lemnoase, florale și fructate dezvăluie ghimbir, zmeură, piersică, trandafir și iasomie.

Sidoni Lansesseur a creat o compozitie roz pentru L`Atelier Parfum, nuantata cu acorduri de coacaze negre si magnolie; de asemenea, note de bergamotă, ambră, mosc și paciuli sunt declarate în Rose Coup de Foudre .

Apa de parfum Aime Blanche , creata de Alexis Dadier, dezvaluie neroli, tuberoza, floare de portocal si iasomie; sunt insotite de acorduri de lemn de santal, mosc si vetiver.
MAI POTI CITI