Pareri despre APA DE PARFUM UNISEX BLACK TO BLACK de la brandul MANCERA

Brandul MANCERA este considerat pe forumuri precum un basm magic etern. Sa vorbesti despre parfumurile accestui brand este ca si cand ai spune o poveste copilului tau in plus resursele sunt infinite creezi povesti si povesti de POVESTE.

Suntem de parere ca niciun parfum nu seamana cu altul fiecare are o personalitate anume o distinctie anume o persisitenta anume.

Clientele care au descoperit dupa prima achizitie brandul MANCERA s-au declarat incantate de calitatile parfumurilor de la MANCERA.

Si s-au declarat de bunavoie cliente ale brandului.Nu ai cum sa te plictisesti de aceste parfumuri si in plus in fiecare sezon apar parfumuri noi.

Si colectionarea de parfumuri a devenit un hobby ba mai mult creeaza dependenta.

APA DE PARFUM BLACK TO BLACK poate fi folosita si de DOAMNE si de DOMNI.

mancera-black-to-black-parfum-unisex_pareri forum

Este un parfum pentru sezonul rece evident ca vei atrage atentia atunci cand te vei parfuma cu BLACK TO BLACK.

E ca o declaratie de dragoste iar ingredientele nu au parabeni si sunt unice asa cum ne-a obisnuit acest brand.

Nu lipsesc notele de piele, lemnoase agar, chihlimbar si fructe. APA DE PARFUM BLACK TO BLACK te trimite intr-o lume a AVENTURII.

Imagineaza-ti ca este noapte si nu mai gasesti drumul asta te infierbanta e intuneric si in lumina lunii totul e incarcat de mister.

Te lasi purtata pe drum si ai siguranta ca vei ajunge acasa. Mirosul noptii te atrage asa cum te atrage mirosul apei de parfum BLACK TO BLACK.

Este un PARFUM nesfarsit de INTENS e picant contine pin negru, nucusoara, mosc.

Apar si tonurile calde care se aseaza pe piele precum razelele soarelui. APA DE PARFUM BLACK TO BLACK contine si santal, patchouli, cedru si ambra.

La final mixate de la notele de inceput , note de baza si de inima se amesteca precum roata norocului iar mirosul final este SEDUCATOR.

👉👉 VEZI PRETURILE NOTINO

BLACK TO BLACK este parfumul vostru de suflet al tau DOAMNA si al tau DOMULE un parfum perfect de CUPLU.

Aveti acum ocazia sa cumparati la reducere acest parfum. VETI economisi 39 % din pretul intreg.

Si daca temperatura de afara te face sa creezi ca s-a prelungit vara noptile devin mai reci. E momentul sa te parfumezi cu BLACK TO BLACK.

PORNITI INTR-O AVENTURA si rasfatati-va cu mirosul UNIC al apei de parfum BLACK TO BLACK.
MAI POTI CITI