Păreri Annick Goutal Petite Chérie parfum pentru femei, miros,. compozție, persistență

Păreri despre PARFUMUL original Annick Goutal Petite Chérie pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Hugo Boss.

Scorul recenziilor Annick Goutal Petite Chéri

• Aspectul flaconului - 4,62
• Persistenta parfumului - 4,61
• Intensitatea - 4.64

55% dintre recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Annick Goutal. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Petite Chérie este un parfum fin, cu personalitate, ușor de purtat, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Annick Goutal Petite Chérie are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate

annick-goutal-petite-cherie-parfum-pentru-femei_pareri am folosit


Acest parfum este recomandat cu căldură de persoanele care l-au folosit si datorita faptului ca persistenta sa este destul de ridicata. 

Apa de parfum Annick Goutal Petite Chérie descrie prin note floral-fructate iubirea infinită dintre o mamă și fiica ei și ajută prin compoziția sa să fie transmis tot ceea ce nu se poate exprima prin cuvinte.

Annick Goutal Petite Chérie este o apa de parfum delicată, floral-fructată potrivit pentru momentele speciale.

Compoziția parfumului. Cum miroase. Note.

Conceput de la ideea unor tonuri revigorante care sunt completate de senzualitatea florilor seducătoare, parfumul prezintă o mângâiere delicată a trandafirului în paralel cu combinația suculentă de piersici și pere. 

Într-un cocon de vanilie și mosc, aceste acorduri sunt așezate pe un pat de ierburi proaspăt tăiate, fiind astfel creată o poveste olfactivă desprinsă din cele mai frumoase zone ale lumii.
MAI POTI CITI