Oja semipermanenta Piko, OneStep, 7 g, 054 pareri forum cine a folosit, mod de aplicare acasa si preturi reduse

Am cautat pe forumuri mai multe pareri despre Oja semipermanenta Piko, OneStep a ne asigura ca nu suntem singurii la care a dat rezultate bune de exceptie.

Am observat ca multi care au folosit oja Piko de la Lila Rossa, au fost foarte multumiti de acesta. Cu toate astea, sunt si cateva persoane care spun ca au incercat alte oje semipermante de la Lila Rossa care au functionat mai bine. 

Asadar, cred ca depinde doar de tine. Pentru noi, acesta a avut cele mai bune rezultate si din acest motiv iti recomandam sa o incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine.

Oja semipermanenta Piko, ONESTEP, 7g, 054 Piko One Step – oja semipermanenta cu o formula inovatoare creata pentru a reduce timpul de aplicare. 

Produs profesional cu un mod de aplicare foarte simplu ideal si pentru manichiura acasa.

Nu necesita baza sau top, cu acoperire dintr-un singur strat, pastrandu-si luciul pana la 3 saptamani fara a se estompa. 


Cu o gama de culori vibrante, oja semipermanenta Piko OneStep se poate folosi pe unghia naturala dar si pe cele tehnice. 

Protejeaza si intareste unghia oferindu-i in acelasi timp un plus de eleganta. 


MOD DE UTILIZARE Oja semipermanenta Piko, OneStep:

Pasul 1: Pregatiti unghia naturala conform pasilor (impins cuticula, matuirea unghiei naturale, curatati excesul de praf).

Pasul 2: Pentru o aderenta mai buna pe suprafata unghiei naturale aplicati lichide de pregatire (Primer, Ultrabond).

Pasul 3: Aplicati un strat de oja semipermanenta Piko OneStep. In functie de culoare, sau dupa preferinte, repetati pasul 3 daca este necesar.

Pasul 4: Polimerizati 60 de secunde in lampa LED sau 120 de secunde in lampa UV.
MAI POTI CITI