OFERTE și REDUCERI Black Friday NOTINO în perioada 07 noiembrie 2022 - 27 noiembrie 2022

Fii pregătit să nu ratezi ofertele și reducerile FABULOASE de BLACK FRIDAY 2022 la NOTINO.

Profită acum de prețurile avantajoase NOTINO la parfumuri de lux și produse cosmetice și pregătește din timp primele cadouri de Crăciun 2022 și Anul Nou!

Reducerile Notino vor fi mari de Black Friday 2022 și deci, vei avea posibilitatea să cumperi produse cosmetice de marcă la prețuri foarte acccesibile. 

Reducerile de Black Friday au început încă de pe acum pe Notino.ro. 

Acest magazin are deja multe dintre produsele comercializate la prețuri reduse, acestea sunt originale și provin de la distribuitori autorizați. Notino.ro are mereu produse de TOP, de calitate foarte bună, ce includ parfumuri de lux, parfumuri de nișă, parfumuri orientale

black-friday-2022-la-notino. oferte si reduceri

Parfumurile și cosmeticele de la Notino sunt aduse de la branduri foarte apreciate pe plan local și global, cum ar fi: Versace, Lancôme, Chloé, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Chanel, Elizabeth Arden, Paco Rabanne, Hugo Boss, Clinique, Giorgio Armani etc.

Notino.ro a pregătit oferte excepționale și reduceri wow de Black Friday, dar și alte avantaje pentru clientele și clienții săi: 

• Achiziționarea unui voucher cadou în valoare de 100 RON pentru cumpărarea produselor cosmetice și a parfumurilor de lux, care se poate folosi o singură dată, valabilitatea sa fiind de un an.

• Posibilitatea de a testa produsele noi din oferta specială Try it First, care vor fi expediate cu o mostră gratuită; acestea dacă nu au fost desfăcute, se pot returna după ce mostra a fost încercată, banii fiind returnați


• Posibilitatea de a selecta produse de calitate superioară, parfumuri de nișă, produse cosmetice și de make-up de calitate premium 

• Livrarea coletelor se face GRATUIT pentru produsele comandate ce sunt în valoare de peste 250 lei.

Suntem de părere că reducerile reale adevărate la marea gama de produse cosmetice și parfimuri de Black Friday Notino.ro va impresiona foarte mult în 2022, va fi un succes la final de an!
MAI POTI CITI