Impresii PARFUMUL AFNAN MIRSAAL WITH LOVE un parfum oriental magnetic pentru doamne

V-am povestit despre celebrul brand de parfumuri AFNAN care si-a gasit un loc in inima domnitelor care iubesc parfumurile de calitate.

MIRSAAL WITH LOVE este PARFUMUL cu recenzii de 5 stele care miroase divin. A obtinut aprecierile părerilor clientelor de la aspectul ambalajului, persistenta, intensitate si ca tot general.

Acest parfum este recomandat cu caldura de persoanele care l-au folosit si datorita faptului ca persistenta sa este destul de ridicata. 

Calitatea și persistența acestui parfum sunt atuuri incontestabile, care cu siguranță vor înclina balanta in favoarea sa atunci cand veti dori sa achizitionati.

afnan-mirsaal-with-love-parfum-femei_pareri pret mic online

Face parte din grupa parfumurilor orientale si aromatice. Ingredientele speciale il fac sa fie UN PARFUM DE 5 stele.

MIRSAAL WITH LOVE te atrage ca un magnet te va face sa te simti ca CEA MAI FRUMOASA FEMEIE. Iti da o stare de bine.

Acest parfum te transforma in femeia care nu poate fi trecuta cu vederea toti barbatii se vor intreba care este misterul pe care il detii.

Sa descoperim NOTELE PARFUMULUI DE DAMA ORIENTAL MIRSAAL WITH LOVE

NOTE DE VARF: o combinatie de tonuri luxuriante, aromatice plus caramel

NOTE DE INIMA:lemn , oud, note florale

NOTE DE BAZA:chihlimbar,muschi. mosc

Un parfum de vis care te poarta intr-o lume numai de tine stiuta. MERITA TOTI BANII, o achizitie deosebita in colectia vostra de parfumuri.

Parfumurile orientale subliniaza mereu frumusetea si fragilitatea femeilor. Frumoase dar in primul rand femei puternice care stiu sa lupte pentru crezurile lor.


Cum sa porti parfumul

Doriti sa va asigurati ca purtati parfumul în mod corect? Iata ce trebuie sa stiti:

O singura picatura sau un puf de parfum cu concentratie mai mare (parfum sau apa de parfum) va fi suficient pentru a absorbi parfumul in sange si va  dura toata ziua. Nu supra-aplicati parfumul; prea mult poate fi un lucru rau, mai ales daca mirosul este coplesitor.

Frecarea incheieturilor dupa aplicarea parfumului va altera si degrada parfumul. Pulverizati parfumul pe fiecare incheietura si lasati-l sa se usuce in mod natural.
MAI POTI CITI