IMPRESII PARFUM UNISEX MUKHALLAT de la MONTALE un parfum ORIENTAL DE LUX intens si senzual

Daca ati purtat vreodata macar un parfum de la brandul MONTALE ar trebui sa fiti de parere ca parfumurile brandului sunt garantia calitatii a perfectiunii chiar fara modestie.

Un parfum UNISEX de care va veti putea bucura VOI doamne si voi barbati. O veste buna aveti reducere la parfumul MUKKHALLAT de la MONTALE.

Este de ajuns sa folositi codul de la NOTINO. O sticla de 50 ml costa 402 RON iar sticla de 100 ml costa 342 RON.

Daca vreti sa ii faceti o mare bucurie iubitei / sotiei puteti inscriptiona sticla de parfum asa ca un gest care sa ii spuna EI cat este de iubita si apreciata.

Pretul parfumului este de 446 de RON dar acum il puteti achizitiona cu reducere de 20%.

montale-mukhallat-eau-de-parfum-unisex pareri am folosit

MUKHALLAT este un parfum oriental si floral cu o concentratie mare de arome care ii sporesc persistenta iar mirosul este absolut imbatator.

Ingredientele parfumului MUKHALLAT sunt 100% NATURALE. Ce combinatii de la fructe dulci precum capsuni la balsam peruvian si esente de migdale de parca te pregatesti sa gusti cea mai grozava prajitura orientala.

Sa vedem NOTELE speciale ale parfumului MUKHALLAT de la brandul MONTALE.

Sunt note ce amesteca dulcele cu ingrediente precum moscul alb ce sporeste intensitatea parfumului.

De la capsuni, magnolii, vanilie de MADAGASCAR, mosc alb, migdale . ESTE POTRIVIT pentru anotimpul RECE.


Sticla se evidentiaza prin culoarea nude care protejeaza parfumul.

MUKHALLAT este un PARFUM precum o femeie superba constienta de atuurile sale. Si pentru un barbat puternic are stie ce vrea.

FEMININA, JUCAUSA, SEDUCATORE, VESELA, FERICITA. Un parfum care merita fiecare banut. E SUBLIM!

Parfumurile franțuzești de nișă Montale sunt renumite datorită preferinței pentru aromele orientale și arăbești, cu istoria lor magică. 

În fiecare flacon de parfum sunt îmbinate atmosfera misterioasă a Orientului cu pasiunea creatorului și fondatorului mărcii, Pierre Montale. Toate parfumurile acestui brand original sunt cu adevărat elixire ale fericirii.
MAI POTI CITI