Impresii, păreri cele mai bune parfumuri ANNICK GOUTAL Paris cu prețuri bune

Goutal Paris este un brand francez de parfumuri de nișă fondat în 1981 de pianista și modelul Annick Goutal despre care ne vom face o părere și vă vom împărtăși câteva impresii obiective.

Brandul Goutal a devenit unul dintre pionierii mișcării parfumurilor independente și, împreună cu Serge Lutens, L'Artisan Parfumeur și Diptyque, au definit caracteristicile unui nou segment al industriei. 

Primul parfum al mărcii (înainte de 2018 se numea Annick Goutal), Folavril , a fost lansat în 1981; a fost urmat imediat de citrice Eau d'Hadrien , care a făcut compania faimoasă. 

În 1982, respectiv 1983, apar dedicații pentru fiicele lui Annick, Charlotte și Camille ( Eau de Charlotte cu mimoză și Eau de Camille verde proaspăt ). 

În 1985, Gutal a cunoscut-o pe Isabelle Doyen, care a devenit ulterior parfumierul cu normă întreagă a mărcii; în același an, împreună dezvoltă formula parfumului picant Sables , un hit care a fost lansat ca și cadou pentru soțului lui Gutal. 

pareri parmuri de nisa annick goutal miros persistenta

Ultima lansare importantă a deceniului este Gardenia Passion , cu flori albe, în 1989, după care marca se concentrează pe extinderea distribuției timp de câțiva ani și nu prezintă noi compoziții olfactive. 

În 1996, brandul revine cu parfumul Eau du Sud de vară ; în 1998, colecția continuă cu Petite Chérie , al doilea parfum dedicat fiicei lui Goutal, Camille. 

Aceasta, un an mai târziu, imediat după moartea mamei sale, va deveni noul director al companiei. Isabelle Doyen va continua să dezvolte compoziții. 

Apoi, în 1999, marca a lansat Ce Soir Ou Jamais într-o sticlă limitată de Baccarat (parfumul a trecut la linia modernă și este acum disponibil într-un design standard). 

Din 2001, Annick Goutal a prezentat mai multe soliflore: La Violette , Le Muguet , Le Chèvrefeuille și altele. 

În 2003, a fost lansat un flanker al uneia dintre primele compoziții ale mărcii, Les Nuits d'Hadrien , care a primit recunoaștere din partea clienților, dar a fost ulterior întrerupt. 

Premierele din 2005, care au devenit unul dintre marile succese comerciale din istoria mărcii, sunt parfumurile Mandragore și Songes

În 2007, Goutal Paris prezintă un nou trio oriental Les Orientalistes ( Encens Flamboyant , Myrrhe Ardente , Ambre Fetiche ), la care s-a alăturat Musc Nomade un an mai târziu . 

În 2011, a devenit cunoscut faptul că marca a trecut în mâinile companiei sud-coreene Amore Pacific, care deține și o serie de mărci de cosmetice asiatice; această veste a fost urmată de un acord cu Concorde Hotels & Resorts pentru a lansa prima colecție de produse ecologice pentru hoteluri. 

În 2013, este lansat un trio de colonii, adresate retailerilor asiatici; în paralel cu aceasta, compania revizuiește colecția și reîmparte parfumurile în seriile Feminin, Masculin, Butterfly Bottles, Splendide, Generous, Soliflores și Colognes. 

În 2014, ANNICK GOUTAL deschide primul butic mono-brand din SUA, în West Village din New York.

În 2015, marca face o a doua încercare de a se apropia de clienții estici, anunțând trio-ul Les Absolus, care include compozițiile Ambre Sauvage , 1001 Ouds și Vanille Charnelle . Rose Oud li se va alătura în 2016.

În primăvara anului 2018, marca își schimbă numele în Goutal Paris, Conteur de Parfums și face rebrand-uri pentru a doua oară, reproiectând întreaga linie și introducând o serie de parfumuri fără alcool (include Eau d'Hadrien , L'Île Au ). Thé , Rose Pompon și Songes ). În anii următori, compania se va concentra pe completarea colecțiilor existente.
MAI POTI CITI