Expresii și Mesaje de rămas bun pentru prieteni, iubit, colegi, iubite

Mesaje de rămas bun pentru colegi, mesaje sincere de revedere pt iubit lungi și scurte, mesaje de adio pentru prieteni, colegi, iubit, profesori, fraze de rămas bun pentru revederi mai puțin dureroase. 

Originalele mesaje de despărțire vor indica seriozitatea intențiilor voastre, iar uneori – iertarea mai ales că în unele momente trebuie sa ne luam rămas bun dincolo de voința noastră! 

Deseori despărțirile au loc, de cele mai multe ori, la distanță, despărțirea de iubit sau iubită este întotdeauna dureroasă și ar fi bine să alegi mesaje frumoase de despărțire, dar să fie relativ scurte, fără lacrimi și acuzații inutile.

Mesajele de rămas bun, mesaje de adio scrise iubitului, sunt o modalitate de a exprima sincer și simplu gândurile care te cuprind în acele momente.

☻Când cineva pleacă, este pentru că cineva este pe cale să sosească.

☻ Mulțumesc pentru iubirea și grija pe care mi le-ai oferit! Am petrecut niște momente minunate împreună, dar iată că a venit timpul să ne spunem rămas bun. Deși este greu, vom încerca să iertăm și să uităm.

☻ Întotdeauna este mai greu sa fii lăsat în urma decât să fii cel care pleacă

mesae scurte de despartire pt iubit iubite prieteni

☻ Te-am iubit, dar sentimentele dintre noi au pierit. Am avut parte de o relație frumoasă, dar este timpul să ne găsim propriul drum. Sper că îți vei aminti de momentele frumoase petrecute împreună atunci când te vei gândi la ce a fost. Adio!

☻ Îmi pare rău, a venit momentul să ne luăm la revedere. Nu sunt supărată, simt doar oboseală. Eforturile mele nu au fost suficiente, iar acum trebuie să renunț. Adio!

☻ E timpul sa-mi iau rămas-bun, dar cred ca la revedere sunt triste si as prefera sa salut. Salutare unei noi aventuri.

☻ Rămâi cu bine! Iubirea își va face iar apariția în viața ta, regretul și tristețea de acum vor dispărea. Consideră despărțirea dintre noi începutul unei noi călătorii!

☻ Amândoi ne-am bucurat de timpul petrecut împreună, dar acesta nu a fost mai mult decât nevoia noastră de a umple un gol. Ne putem vindeca de această durere doar mergând înainte. Adio!

☻ Îndrăgostiții nu stiu sa-si ia rămas bun, se însoțesc mereu unul pe altu!

☻ Ei bine, adio. E timpul să plec. Ne-am epuizat sentimentele. Nu voi înjura, ci doar îți voi mulțumi pentru toate zilele petrecute împreună.

☻ Ce păcat că trebuie să pleci… Ce păcat că „noi” am ajuns „la sfârșit”. Îmi voi aminti de tine mereu, dragă. Totul a fost minunat!

☻ Într-o zi vei mai auzi de la mine, și te vei uita la mine și vei ajunge la concluzia ca fără tine… sunt fericit… 

☻  Așa s-a întâmplat că tu și cu mine ne-am despărțit și nu mai există iubirea aprinsă. Vreau să rămânem prieteni. Îți doresc să trăiești cu bucurie!

☻ Nu voi putea uita puținele momente frumoase petrecute împreună. Poate că tocmai absența lor este ceea ce ne-a făcut să ne depărtăm și mai mult unul de celălalt. Rămâi cu bine!

☻ Motivul pentru care doare atât de mult sa ne despărțim de tine este pentru ca sufletele noastre sunt conectate.

☻ Uită-mă… Tu și cu mine știm că ne va fi mai bine separați. Nu, noi nu iubim, noi jucăm dragoste. Nu va mai fi la fel ca înainte. Iartă-mă și încearcă să înțelegeți totul. Așa va fi mai bine pentru ambii.

☻ Îmi pare rău! Dar vei înțelege într-o zi că aceasta este unica soluție! Nu pot fi alături de tine! Fiecare dintre noi trebuie să-și continue propria cale!
MAI POTI CITI