Black Friday 2022 la eMAG mai mult de o zi. Posibila dată 11-13 noiembrie.

Există mai multe zvonuri pe piață care indică faptul că ”mare și unicul” eMAG ar putea avea, pentru prima dată, un întreg weekend de Black Friday, în perioada 11-13 noiembrie 2022.

Faptul de a avea 3 zile de Black Friday la eMAG nu schimbă mult prea puțin datele situației:

Magazinul (marketplace-ul) eMAG oricum continua în ultimii ani Black Friday-ul cu o campanie puternică de oferte, reduceri și promoții de tip Crazy Days, ce avea loc în sâmbăta și duminica de după Black Friday;

black friday 2022 emag data cand are loc ce reduceri sunt

Așadar, indiferent câte zile ar ține Black Friday 2022 la eMAG, este clar că produsele vedetă se vor vinde în primele minute, iar cele mai mari vânzări ale eMAG sunt înregistrate de departe în prima oră a campaniei, conform statisticilor anterioare.

VERIFICĂ REDUCERI eMAG BLACK FRIDAY

Așadar, chiar dacă cei de la eMAG vor alege să organizeze Black Friday doar pe 11 noiembrie 2022 sau  în intervalul 11-13 noiembrie, dacă vrei să prinzi cele mai bune oferte, tot pe data de 11 noiembrie trebuie să te concentrezi. 

În așteptarea zilei cu cele mai multe reduceri din an cum eMAG o promovează, nu rata ofertele excelente care sunt deja disponibile pe site. Măcar acum poți avea șanse mari să prinzi pe stoc produsele mult dorite.

Vom reveni în curând cu calendarul detaliat al campaniilor de Black Friday 2022 de la marile magazine din mediul online din România.
MAI POTI CITI