Biografia actritei ESENGUL AYPEK - varsta, data nașterii, înălțime, iubit, roluri

WIKI ESENGUL AYPEK actrita din serialul BENI BIRAKMA  aka NU MA PARASI, VARSTA, DATA NASTERII, ZODIE, INALTIME, IUBIT, SERIALE, FAMILIE

Serialul cu titlul original BENI BIRAKMA aka DONT LET GO aka NU MA PARASI a avut in distributie cativa actori debutanti si actori deja CELEBRI.

EROINA principala a serialului NU MA PARASI a fost jucata de ACTRITA ESENGUL AYPEK.

Ce a declarat domnita ESENGUL AYPEK la finalul celor 234 de episoade ale serialului NU MA PARASI

ESEGUL AYPEK: "Serialul BENI BIRAKMA aka NU MA PARASI a fost ca O SCOALA PENTRU MINE. AU FOST PATRU SEZOANE FORMIDABILE SI LE MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE M-AU URMARIT SI SUSTINUT. AVENTURA MEA IN LUMEA SERIALELOR CONTINUA. Acum am nevoie de O VACANTA LUNGA si de RELAXARE. Au fost 630 de episoade totusi.''

ESENGUL AYPEK biografia varsta inaltimea iubitul

Avem o intrebare care este numarul exact de episoade. 234 sau 630 cat spune actrita?

Personajul MELTEM din serialul BENI BIRAKMA aka NU MA PARASI reprezinta un rol major in cariera actritei ESENGUL AYPEK.

BIOGRAFIE ESENGUL AYPEK, VARSTA, ZODIE, DATA NASTERII, FAMILIE, IUBIT, PROIECTE, PASIUNI


Frumoasa actrita ESENGUL AYPEK s-a nascut la ANKARA la 26 iunie 1993 este reprezentanta ZODIEI RAC .

In unele cautari data nasterii actritei ESENGUL AYPEK este 16 iulie 1993.

Masurile ei sunt 1,71 cm inaltime si greutatea de 53 de kg. Pana sa ajunga sa joace in seriale ESENGUL AYPEK a studiat RELATII INTERNATIONALE in cadrul UNIVERSITATII BILKENT.

A urmat cursuri de ACTORIE la KULIS ART si la CENTRUL DE ARTE MUJDET GEZEN.

Actrita si-a facut debutul in serialul BENI AFFET in 2015.ACTORIA este viata sa si DRAGOSTEA pentru UN BARBAT nu va reprezenta niciodata O PRIORITATE mai mare ca si jobul sau.

A pune cariera pe primul loc chiar inainte de DRAGOSTE si de Un BARBAT asta e o regula din setul de regului ce ii apartin actorului TURKAN SARAY.

Iar ESENGUL AYPEK respecta cu sfiintenie aceasta regula.

Cand vorbesc despre dragoste spune actrita eu ma refer la CARIERA. DRAGOSTE sau CARIERA? EU VOI ALEGE MEREU CARIERA ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT IN VIATA MEA. EU STIU EXACT CE VREAU DE LA VIATA MEA.Cand vorbesc despre regulile pe care le aplic in PROFESIE am urmatoarea dorinta. ATAT TIMP CAT IN SERIALELE IN CARE JOC NU ESTE VORBA DE LIPSA RESPECTULUI, VIOLENTA, IMORALITATE, EU JOC. VREAU SA IMI DEPASESC LIMITELE SI SA INCALC GRANITE. PENTRU MINE NU EXISTA RESTRICTII ,CEVA CE NU AS FACE PENTRU ACTORIE PENTRU ROLURILE MELE. BARBATII NU REPREZINTA PENTRU MINE O PRIORITATE PENTRU CA UN BARBAT poate veni si poate pleca din viata ta. ORICAND si ORIUNDE."

Cum isi mentine frumoasa actrita silueta? ENSEGUL spune ca nu are niciun SECRET doar genetica este de vina si nu poate nega asta.

Dar are grija ce si cate dulciuri mananca pentru ca orice kilogram in plus se vede.

De asta este o eleva sarguincoasa cand vine vorba de orele petrecute la sala.

ESENGUL este o FEMEIE FRUMOASA asta se vede dar in primul rand este o actrita perfectionista si ambitioasa care si-a dedicat intreaga viata CARIEREI DE ARTIST.

Iubeste calatoriile face ski, alearga cateodata are timp si pentru a face fotografii in natura sau din locurile unde ajunge in vacante.

Sa vedem ce filme si seriale se afla in CV-ul actritei ESENGUL AYPEK.

FILMOGRAFIE ESENGUL AYPEK

2022 -KADERIMIN OYUNU / THE GAME OF MY DESTINY- personaj ZULEHA joaca alaturi de AKIN AKINOZU actorul din HERCAI si de actrita OYKU KARAYEL

20118- 2022- BENI BIRAKMA aka DONT LET GO aka NU MA PARASI - personaj MELTEM

2017-SESSIZ TERAPI aka ESARETIM SENSIN aka SILENT THERAPHY

2015-2017- BENI AFFET-ELIF

Ce spune actrita despre personajul sau din serialul BENI BIRAKMA aka NU MA PARASI?

"MELTEM este o femeie bogata si stilata care traieste in lux. Este obisnuita sa calce peste cadavre atunci cand doreste ceva. Parca nu ar avea inima pentru soarta altora.

Nu ii pasa de nimeni si nimic dar are o mare slabiciune in persoana lui TARIK pe care il iubeste.

Orice pana la TARIK indrazneste cineva sa se puna in calea dragostei ei ? Doar ca TARIK o va surprinde cand se va indragosti de alta femeie.

MELTEM se astepta ca toata lumea sa se casatoreasca cu TARIK asta era si dorinta familiilor din care provin mai ales pentru a spori AVEREA celor doua familii.'"

Un rol provocator care a mulțumit-o pe domnita ESENGUL AYPEK. Pentru a urmari personajul MELTEM si pe ceilalți eroi ai povestii trebuie sa asteptati PREMIERA serialului in ROMANIA.

Avem ce face sunt 234 de episoade.

Actrita ESENGUL AYPEK este mare iubitoare de animale. Merita urmarit jocul ei actoricesc. Pentru noul proiect serialul in care joaca persoanjul ZULEHA ENSEGUL s-a mutat din ANKARA la ISTANBUL.
 Si e fericita spune ca atmosfera este minunata pe platourile de filmare.

O actrita dedicata meseriei o FEMEIE INTERESANTA.
MAI POTI CITI