BIOGRAFIA actorului MERT RAMAZAN DEMIR aka FERIT din serialul YALI CAPKINI


WIKI MERT RAMAZAN DEMIR, DATA NASTERII, ZODIE, INALTIME, FAMILIE, AVERE, PROIECTE, IUBITA

Nu stiam despre existenta acestui actor MERT RAMAZAN DEMIR e "new entry" ca sa spunem asa in domeniul actoriei. Ba unii au criticat modul sau de a juca considerandu-l nepotrivit lipsit de calitati actoricesti.

A intrat in lumea actoriei in 2008 dar a fost remarcat in urma cu doi ani de catre criticii de film si public.

Asta pana cand i s-a oferit rolul principal masculin in serialul "PESCARUSUL" aka "THE KINGERFISH" aka "YALI CAPKINI".

Serialul a repurtat un succes urias la public inca de la primele episoade si asa toti au vrut sa stie "CINE ESTE ACTORUL MERT RAMAZAN DEMIR, CE FAMILIE ARE, UNDE A FACUT SCOALA, CE PASIUNI ARE, ARE SAU NU O IUBITA.”

MERT RAMAZAN DEMIR da viata personajului masculin principal in serialul "PESCARUSUL". Personajul lui este FERIT fiul unuia dintre cele mai respectabile si bogate familii din ANTEP.

wiki MERT RAMAZAN DEMIR biografie varsta inaltime iubita seriale

Mai are doi frati dar el FERIT este mezinul. A fost diagnosticat cu diabet si pentru ca era si cel mai mic dintre frati a FOST RASFATAT de toti ai casei.

Tot ce dorea noaptea ziua se indeplinea pentru ca nimeni nu dorea ca FERIT sa se necajeasca. A dus si duce in continuare un trai de lux intr-o vila spectaculoasa.

Isi petrece vremea tinand-o din petreceri in petreceri flirtand cu toate domnitele. Dupa intoarcerea de la studiile facute in strainatate FERIT s-a schimbat si NU MAI DORESTE sa respecte regulile impuse de FAMILIE.

Nu a FOST NICIODATA ÎNDRĂGOSTIT dar cand asta se intampla viata lui ia o întorsătură neașteptată. El este barbatul chipeș, frivol inteligent, un pic crazy care tine mult la libertatea sa.

Fata de care se îndrăgostește se numeste SEYRAN personaj principal feminin interpretat de actita AFRA SARACOGLU.

BUNICUL lui FERIT ia decizia de a-si casatori toti fiii iar asta il face sa zambeasca pe FERIT gandindu-se ca e doar o toana de-a bunicului.

Dar bunicul nu glumeste si FERIT trebuie sa se supuna dorintei bunicului de a se insura. Ce va face FERIT asta o sa descoperiti cand acest minunat serial se va difuza si in ROMANIA.

SEYRAN, sora acesteia SUNA , mama si matusa vor avea de suferit din cauza unei gafe care se petrece atunci cand familia lui FERIT vina sa ceara mana unei fete pentru nepotul sau.

Serialul ne va spune o poveste de dragoste frumoasa.

E posibil ca la sfarsitul acestui serial actorul MERT RAMAZAN DEMIR sa faca un mare pas intru recunoasterea publicului iar companiile producatoare de seriale sa ii ofere roluri.

MERT RAMAZAN DEMIR s-a nascut la ISTANBUL in 1998 este reprezentantul ZODIEI FECIOARA.

Masoara 1,82 m inaltime si are o greutate de 72 de kg. A facut cursuri de actorie la DIALOG ANLATIM ILETISIN si a luat si cursuri de dans DANCER ACTING STUDIO.

Dupa workshop-uri si cursuri de actorie MERT RAMAZAN DEMIR s-a inscris la facultatea de actorie. A urmat cursurile FACULTATII BEYKENT din cadrul CONSERVATORULUI.

A avut sansa sa lucreze cu nume mari de regizori de la ALI BILGIN, SEMIL BAGCI. S-a implicat in proiecte de televiziune.

Sa vedem filmografia acestui actor cu potential.

2022-2023-serial aflat in post production SAHMARAN

2022-2023-YALI CAPKINI- FERIT

2022- UFO pe NETFLIX

2021- OLUM ZAMANI-ATES

2020- CIPLAK- CEM

2020- RISE OF EMPIRES : OTTOMAN - MINI SERIES-DOCUMENTARY

2019- I AM YOU alalturi de DAMLA SONMEZin regia SONIEI VASSEY- FILM

2019- ISTANBUL SPY-videoclip

2019-UC HARFILLERY ADAK-METIN

2017- FIICELE DOAMNEI FAZILET

2015- ASKOPAT

2008- ASKA SOKOKLER

Unii i-au luat apararea actorului cand a fost criticat .

"AU FOST SARCASTICI la adresa la MERT RAMAZAN DEMIR, DAR EL NU E RAU DELOC. MACAR NU ARE O PRIVIRE DE PESTE MORT ca fratii lui adica actorii care ii interpreteaza pe fratii lui FERIT si unchiul acestora unii care sunt prea plini de prezente pe micul ecran si considera ca au si experienta".

Ramane sa asteptam sa il vedem si noi jucand pe actorul MERT RAMAZAN DEMIR.

Brunetul atragator lucreaza sa isi imbunatatasca abilitatile actoricesti.

BAFTA, MERT RAMAZAN DEMIR! Iubitor de natura , animale msini.
MAI POTI CITI