ANTONIO PICAN wiki, biografie, vârsta, înălțime, nume real, despărțire, câți bani câștigă

Antonio Pican biografia, vârsta, viața personală, familia și detalii din wiki-ul oficial. Descoperă care este ziua, luna și anul nașterii a lui Antonio Pican

Găsește online informații despre înălțime, iubita, avere și Instagram. Informații despre cea mai nou melodie a lui Antonio Pican și cât de ascultată este.

Vedeți care sunt cântăreții înrudiți care au colaborat cu Antonio Pican. Wiki, Facebook, Instagram. Antonio Pican Înălțime, vârstă, biografie și nume real.

Antonio Pican este cunoscut și drept fostul iubit a lui Bibi, o altă cântăreață care face furori în rândul tinerei generații.

Antonio Pican este unul dintre cei mai populari soliști, vloggeri și compozitori ai momentului. 

wiki antonio pican biografia varsta inaltimea iubita

În prezent Pican are vârsta de 19 ani, însă cântă de la frageda de 7 ani. 

Antonio s-a făcut pentru prima dată remarcat la vârsta de 12 ani, pe scena Next Star unde a cucerit publicul.

In anul 2021 Antonio Pican a lansat piese, precum  „Macarena si  „Mitraliera”.Single-ul “Macarena”  a ocupat primul loc in trending pe Youtube timp de mai multe saptamani, si a reusit sa stranga in 48 h peste 1, 3 milioane de vizualizari.

Cel mai vechi conținut muzical postat pe canalul său de YouTube a fost un videoclip numit „STATICA SONG - STATICA SONG (by.AntonioPican)” din august 2017.

Pe Instagram, Antonio Pican este urmărit de aproape 600K de fani. 

Antonio Pican continua să uimească publicul prin aparițiile sale pe Youtube, dar și prin colaborările muzicale inedite.

Până în prezent, a lucrat cu vedete precum Edward Sanda, Anda Adam, Bibi și Liviu Teodorescu. Antonio Pican are peste șapte milioane de vizualizări pe YouTube la piesa de debut.
MAI POTI CITI