TOP cele mai bune Parfumuri cu Floare de Portocal

Floarea de portocal este o adevărată vedetă și un ingredient integral al tuturor premierelor de succes ale lumii parfumurilor din ultimii ani. 

Am selectat cele mai semnificative parfumuri cu o notă de floare de portocal în rolul principal - de la bestseller-uri la parfumuri de avangardă.

1. Parfumul Libre, Yves Saint Laurent

Libre de Yves Saint Laurent este o sărbătoare a libertății, un parfum pentru o femeie care nu se teme să fie ea însăși și este obișnuită să trăiască după propriile reguli. 

yves-saint-laurent-libre-eau-de-parfum-femei_pareri forum

O compoziție elegantă și îndrăzneață demonstrează independența completă față de prejudecăți. La fel ca o jachetă de bărbat pe umerii fragili ai unei femei, combină levănțica rece, o notă de fougere masculină clasică și feminitatea florală a florii de portocal marocan.


O alegorie cu o jachetă de bărbat pe umerii femeilor se potrivește perfect lui Libre . Se vede și în formele stricte ale unei sticle elegante, în interiorul căreia autorii compoziției Carlos Benaim și Anne Flipo au plasat un parfum original și non-standard pentru segmentul de lux.

2. Soleil Neige, Tom Ford

Numele parfumului este tradus din limba franceză ca „Soarele de iarnă” - și, conform descrierii, există atât o „reflecție rece a unei lumini în stratul de gheață”, cât și căldură blândă. 

Inspirat de atmosfera înzăpezită a stațiunilor de schi Courchevel și Megeve, Soleil Neige transmite o impresie de calm și delicatețe.

 Bergamota, care transmite efectul de zăpadă scânteietoare la soare, se topește rapid, dând loc unor note discrete de floare de portocal și iasomie, așezate pe o bază de pudră minerală. 


Această imagine idilică este completată cu succes de acordul liniștit de vanilie și mosc. Frumusețe cu gust și simțul proporției. 

3. L'Interdit Givenchy

L`Interdit a fost creat inițial în 1956 ca un cadou de parfum fără nume pentru Audrey Hepburn, muza lui Hubert de Givenchy . 

givenchy-linterdit-eau-de-parfum -femei_pareri am folosit

Puțin mai târziu, parfumul a primit un nume: se presupune că actrița, care l-a purtat peste tot, i-a interzis să fie scos la vânzare. "Je vous l'interdis!" („Îți interzic!”), a spus Hepburn, conform versiunii stabilite a evenimentelor, în curând, însă, dând „permisiune”. 

În 2018, brandul a decis să revină la originile sale în parfumerie, reeditând celebrul parfum și repetând succesul secolului trecut. 


Noua imagine a fetei moderne Givenchy a fost întruchipată de actrița Rooney Mara, care s-a îndrăgostit de casa Givenchy datorită faptului că de mică a fost o fană pasionată a lui Audrey Hepburn. 

Un parfum care nu are nevoie de prezentare și este cel mai clar candidat pentru primul loc pe această listă. Una dintre cele mai cunoscute și de succes lansări din ultimii cinci ani, L`Interdit este o bombă cu flori cu floare de portocal care detonează puternic. 

Anne Flipo , Dominique Ropion și Fanny Ball-a completat cu un acord floral puternic cu iasomie și tuberoză, dulceața vaniliei și un bloc original de vin fructat. 

Potențialul inerent compoziției este cu adevărat mare: până acum, familia L`Interdit se poate lăuda cu flankeri diversi și de succes în felul lor.
MAI POTI CITI