Rețete de Măști faciale pentru pielea îmbătrânită pe care să le faci acasă

Măștile pentru îmbătrânirea pielii sunt necesare pentru toate femeile, deoarece îmbătrânirea pielii este doar parțial legată de vârstă, dar, în plus, este adesea rezultatul unei încălcări a proceselor metabolice din organism.

Compoziția măștilor pentru îmbătrânirea pielii ar trebui să includă ingrediente care au un puternic efect tonic și de netezire asupra pielii.

Cele mai bune rețete de măști faciale pentru pielea îmbătrânită

Mască cu ulei pentru pielea îmbătrânită

Se macină 1 gălbenuș de ou cu 1 linguriță. unt nesărat pana se omogenizează. 

Aplicați masca pe pielea feței și a gâtului timp de 20-25 de minute. După aceea, clătiți-o cu un decoct de urzică. Ștergeți pielea cu un cub de gheață și uscați.

Mască cu smântână de morcov pentru pielea îmbătrânită

Recomandari rețete de măști faciale pentru pielea îmbătrânită

2 linguri amestecați smântâna cu 1 gălbenuș de ou și 2 lingurițe. suc de morcovi. Frecați bine. 

Aplicați conținutul bolului pe pielea feței și a gâtului timp de 30 de minute. Se spală cu apă la temperatura camerei. Masca previne formarea ridurilor și hrănește perfect pielea.

Mască Rowan pentru pielea îmbătrânită

Luați 1 linguriță. suc de rowan, 1 linguriță miere, 1 lingura ulei vegetal (de preferință măsline) și 1 gălbenuș de ou. Se amestecă toate ingredientele și se pisează bine. 


Se aplica pe fata si gatul curățate anterior. După 20 de minute, clătiți cu un decoct de pătrunjel, și apoi cu apă rece. Masca tonifică și împrospătează pielea palidă, îmbătrânită.

Mască de față cu vitamine și întinerire

Răzuiți un castravete proaspăt pe o răzătoare fină. Adăugați la pasta rezultată aceeași cantitate de boabe de coacăze negre proaspete  făcute piure și 1 lingură. smântână. 

Se amestecă ingredientele și se aplică masa pe față și pe gât timp de 15-20 de minute. Apoi îndepărtați-o cu o bucată de vată înmuiată în apă caldă, apoi spălați-vă fața cu apă rece.
MAI POTI CITI