Parfum Narciso Rodriguez NARCISO Cristal păreri, miros, persistență, prețuri

Păreri despre PARFUMUL original Narciso Rodriguez NARCISO Cristal pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Narciso Rodriguez.

57% dintre recenzori au evaluat și alte produse pentru brand-ul Narciso Rodriguez. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.

Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca NARCISO Cristal este un parfum foarte plăcut, versatil și elegant, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.

Scorul recenziilor parfum NARCISO Cristal

• Aspectul flaconului - 4,50
• Persistenta parfumului - 4,61
• Intensitatea - 4.64

narciso-rodriguez-narciso-cristal-parfum-pentru-femei_.pareri forum am folosit

Parfumul Narciso Rodriguez Narciso Cristal omagiază feminitatea și strălucirea naturală, pe care o purtați în interior.

Narciso Rodriguez Narciso Cristal este un parfum floral lemnos, lansat în anul 2022 cu 85 % ingrediente de origine naturală în compoziție.

Cum miroase parfumul de damă Narciso Cristal 

• Note vârf - bergamota, frezie, floare de portocal
• Note inima - trandafir, iasomie, mosc
• Note baza - lemn de cedru, cașmir, benzoin


La început, se vor dezvălui nuanțele strălucitoare ale bergamotei, completate de delicata frezie și de floarea de portocal. 

Apoi, treptat, apar îmbătătorul trandafir, florile albe ale iasomiei și moscul, care nu poate lipsi din parfumurile Narciso. 

După acestea urmează nuanțele senzuale ale lemnului de cedru, ale benzoinei și ale cașmirului, care asigură parfumului puțin mister.

Flaconul emblematic al parfumului pentru femei, Narciso Rodriguez Cristal, dezvăluie, încă de la început, că acesta provine cu adevărat din colecția Narciso. 

Comparativ cu celelalte parfumuri din această gamă, flaconul a devenit transparent, cu o nuanță ușoară de roz, care potențează caracterul parfumului Cristal. 
MAI POTI CITI