Parfum Christian Louboutin Loubimar 2022 pareri, forum recomandari si opinii

Christian Louboutin a lansat un nou parfum unisex Loubimar din colecția LoubiWorld, un parfum floral care deja beneficiaza de pareri si recenzii pozitive pe diverse forumuri. 

Christian Louboutin Loubimar este un parfum citric-floral proaspăt și optimist, infuzat cu sarea mareelor ​​atlantice. Buchet floral-citrice cu note marine sarate.

Linia de parfumuri Christian Louboutin Beauty  este întruchiparea amintirilor și viselor designerului. 

Fiecare parfum ne invită într-o mică parte a lumii lui, iar noul său parfum Loubimar Eau De Parfum Légère ne poartă într-o călătorie captivantă către a doua casă a lui Christian Louboutin, casa lui de pescuit portugheză. Raiul calmului, acesta este locul unde vine in fiecare an pentru a-si crea colectia de vara.

pareri am folosit Parfum Christian Louboutin Loubimar 2022

Combinând lumina, atmosfera și casualitatea, noul parfum ne invită în grădina de vară a casei cu vedere la ocean. 

Compoziția combină note de flori albe, mosc senzual și tuberoză. Suplimentat cu prospețimea mandarinei, acest cocktail floral-citrice, înălțător, cu note marine sărate, este o invitație deschisă de a plonja în vară și un refugiu binevenit pentru simțuri.


Principalele caracteristici ale parfumului Christian Louboutin Loubimar 2022

• Grupe de arome: florale, citrice;
• Gen: unisex;
• Parfumier : Caroline Dumur
• Note de varf: ulei de lamaie, note de sare de mare;
• Note de inima: tuberoza;
• Note de baza: mosc;
• Concentrație: Eau de Parfum Légère;

Sticla parfumului este diferita de celelalte sticle din colectia Loubiworld . În timp ce toate celelalte parfumuri au flacoane roșii strălucitoare cu capace argintii, noul Loubimar Christian Louboutin de la este găzduit într-un flacon transparent roz moale, acoperit cu un capac auriu roz inspirat de celebrii stiletto Louboutin atașați de un arici de mare.
MAI POTI CITI