Păreri parfumul PARADOXE de la PRADA. Cum miroase, persista, când se poartă.

Anul acesta, Prada s-a alăturat acestui flux și lansând Paradoxe, un parfum pentru femei despre care vom încerca să ne facem o părere cât mai obiectivă. 

Parfumul Paradoxe nu poartă idei fundamental noi, nu prezintă note și acorduri cunoscute într-un mod neobișnuit, inovator, dar cu siguranță va deveni un parfum de referință.

Așa cum se cuvine unei lansări de acest calibru, parfumul Paradoxe este prezentat într-un flacon triunghiular original, care reflectă contururile logo-ului Prada și poartă ADN-ul mărcii.

Maeștrii parfumieri Nadège Le Garlanthezec, Shyamala Mesondieu și Antoine Mesondieu au colaborat cu Miuccia Prada și Raf Simons pentru a reconcilia spiritul atemporal și avangarda, natura și inovația. 

Combinând ingrediente iconice, parfumul pentru femei Paradoxe by Prada devine o sursă de noi senzații olfactive.

pareri forum parfum paradoxe prada pentru femei


Compoziția sa parfumată vrăjește cu note florale și ambrate, însoțite de citrice și de delicioasa vanilie de Madagascar.

Paradoxe Prada este un parfum ambrat, perfect pentru orice ocazie, care vine într-un flacon reîncărcabil, prietenos cu mediul înconjurător.

Chipul parfumului este actrița Emma Watson care are o senzualitate ce pune accent pe rafinament, inteligență și o conștiință empatică care se referă la o experiență colectivă, întruchipând astfel noul parfum semnătură Prada pentru femei.

Compoziția parfumului PARADOXE de la PRADA

Debutează cu bergamotă de Calabria, neroli și Ambrofix, ale cărui tonuri conferă parfumului căldură. 

Apoi, în prim-plan trec mandarina dulce, floarea de portocal și benzoinul

Printre notele de bază ale parfumului, cele care persistă cel mai mult pe piele, veți recunoaște para delicioasă, iasomia, vanilia gurmandă de Madagascar și moscul, acesta din urmă sub forma moleculei revoluționare Serenolide care oferă un silaj bogat, dar confortabil. 
MAI POTI CITI