Păreri Parfum LIBRE LE PARFUM Yves Saint Laurent, miros persistență, replică

Noul parfum de damă Libre Le Parfum lansat în 2022 de Yves Saint Laurent este considerat în părerile de pe forumuri a fi declarația puternica a feminității fără limite si neinhibate, parfumul ideal pentru serile de ieșit in oraș.

Chiar dacă parfumul replica semănă în mare parte cu  Libre Le Parfum pentru femei îți poți da seama ca nu este cel original deoarece mirosul nu persista la fel de mult si se simte ca nu are acea finețe care il face pe cel original cu adevarat special.

Libre Le Parfum este cel mai intens parfum al colectiei LIBRE, oferind o senzatie arzatorare, condimentata datorita acordului pretios de sofran. 

yves-saint-laurent-libre-le-parfum-parfum-pareri forum am folosit

Este un omagiu olfactiv adus acestui ingredient pretios, aroma condimentata de sofran rosu numite ‘Florile de foc” si celebrate de insusi Yves Saint Laurent.

Ingenioasa sa compoziție îi încântă chiar și pe cei mai pretențioși.

Libre Le Parfum este un parfum floral pentru femei temperamentale, pline de energie, ideal pentru femeia modernă a secolului al 21-lea, un parfum de lux pentru pretențioși.


Maestrii parfumieri Carlos Benaïm si Anne Flipo au selectat cele mai pretioase note si au creat cel mai intens parfum al colectiei Libre, noul Libre Le Parfum.

INIMA DE LAVANDA din Grasse de Provence, Franta ce ofera prospetime cutezatoare, tensiune masculine si fatete aromatice.

Notele florale ale mugurilor florilor de portocal, crescuti si culesi sustenabil in Maroc, ofera o senzualitate arzatoare, tensiune feminine si fatete florale.


Acordul de sofran din gradinile comunitatii YSL OURIKA GARDENS este condimentat, cald si arzator.

Sticla iconica LIBRE este inspirata de codurile couture YVES SAINT LAURENT: capacul negru lucios cu taietura asimetrica, lanturile aurii ca detaliu al gatului sticlei si logo-ul celebru CASSANDRA YSL auriu.
MAI POTI CITI