Păreri parfum Lancome La Vie est Belle L'Eveil 2022 ediție limitată exclusivă oriental lemnoasă

Lancome are o ediție limitată a parfumukui La Vie est Belle numită La Vie est Belle L'Eveil despre care vom încerca să ne facem o părere. 

Aceasta este o ediție limitată exclusivă, creată având în vedere sustenabilitatea planetei, deoarece atât sticla parfumului La Vie est Belle L'Eveil, cât și accesoriile sunt fabricate din materiale reciclabile.

La Vie Est Belle L'éveil nu își schimbă parfumul, dimpotrivă, păstrează esența nobilă lemnoasă-dulce a versiunii originale din 2012. 

Irisul, o floare complexă cu care se lucrează greu în parfumerie, este axa centrală a acestui parfum, care oferă o atingere pudrată și lemnoasă, aceeași floare este îndulcită cu vanilie și un acord provocator gurmand, în timp ce paciuli adaugă claritate și pământ.

Lancome-2022-La-Vie-est-Belle-LEveil pareri forum am folosit

Sticla are trei detalii noi care o fac diferită de predecesoarele sale. Primul și cel mai notabil este sistemul de umplere, care a fost introdus anul acesta și vă permite să umpleți în mod repetat sticla. 

Al doilea este un accesoriu în formă de nor care închide gâtul parfumului. Al treilea este un nou gradient albastru-roz care colorează suprafața sticlei.


Lancome La Vie est Belle L'Eveil 2022  este un parfum oriental, floral, lemnos pentru femei, senzual, ademenitor și înălțător, evidențiat printr-un buchet de tonuri dulci, lemnoase și pudrate, precum și subtonuri mai blânde de pământ, balsamic și floral. Începe cu note florale și gurmande de vârf de iris și pralină. 

Notele de inimă de flori albe dezvăluie iasomie și floare de portocal, în timp ce vanilia și paciuli apar în note de bază profunde lemnoase și condimentate.

Caracteristicile cheie ale noului parfum Lancome La Vie est Belle L'Eveil 2022:

Grupe de arome: oriental, floral, lemnos;
Sex: pentru femei;
Note de varf: iris, pralina;
Note de inima: iasomie, floare de portocal;
Note de baza: vanilie, paciuli;
Concentrație: L'Eau de Parfum;
Ediție limitată : da;
Volum: 50 ml, 100 ml;
Anul lansării: 2022.
MAI POTI CITI