Păreri parfum DEEP MOON pentru bărbătii puternici de la NOVELLISTA

Să ne facem o părere despre parfumul DEEO MOOON de la Novellista, un parfum bărbătesc considerat în multe recenzii a fi un The One cu 10 ore de longevitate si proiecție aproape beast-mode.

Contaminam sa descoperim lumea misterioasa, eleganta si rafinata a parfumurilor pentru doamne si domni de la brandul NOVELLISTA.

Brandul ce si-a luat inspiratia din romanele celebre ale lumii. Azi despre APA DE PARFUM DEEP MOON creata pentru barbatii care raspund obstacolelor a acelor barbati duri cu inima sensibila.

Celebri parfumieri de top au avut ca sursa de inspiratie in crearea apei de parfum barbatesti DEEP MOON romanul lui JACK LONDON "CHEMAREA SALBATICIEI".

Un parfum care te invita prin aroma sa la descrierea uni lumi ce apartine barbatilor puternici si curajosi care lupta pentru crezul si visele lor.

Asta in ciuda dificultatilor intalnite pot fi barbati aflati intr-o zona care arata ca o pustietate ca in desert.E lumea unde rezista CEI MAI BUNI.

O lume descrisa de romancieri ce au creat personaje puternice barbati ce emana pe langa forta si virilitate si o sensibilitate ascunsa. Ce te chema la descoperire.

novellista-deep-moon-parfum-pentru-barbati_pareri am folosit

O lume atragatoare cand cerul straluceste de stele si ceva te cheama intr-o lume imaginara de mister si senzualitate.

Sa vedem de ce este deosebit PARFUMUL "DEEP MOON " de la NOVELLISTA.

NOTE DE VARF: flori de portocal, arome de grapefruit si cardamon

NOTE DE INIMA: salvie, coriandru

NOTE DE BAZA: vanilie, vetiver, muschi de pamant


Ingredientul mușchiul de pamant si concentratia inalta folosite in APA DE PARFUM "DEEP MOON" este ca o experienta de rearatat pentru un barbat.

O experienta cu adevarat SENZORIALA acele arome puternic barbatesti ce fac din APA DE PARFUM ORIENTALA "DEEP MOON " Un MUST HAVE al oricarui domn ce iubeste rafinamentul.

Un parfum oriental cu miros puternic si persistent. Lumea plina de mister a barbatilor intr-o natura potrivnica dar frumoasa desertul care te invaluie si te cheama .

Cand apare LUNA apar misterele e lumea cunoscuta de alesii noptii. 

De BARBATI DE CAVALERII a caror lume dainuie din trecut si pana azi cand MODERNISMUL parca isi vrea partea LELUI.

EAU DE PERFUM "DEEP MOON " de la NOVELLISTA este precum saltul cu parasuta. Doar ca aroma iti da siguranta ca vei ateriza la locul care trebuie.
MAI POTI CITI