Păreri noul parfum Fabulous Yuzu Mancera unisex: gurmand, fructat și acidulat

Sa ne facem o parere despre Fabulous Yuzu lansat de brandul de nișă Mancera,  un parfum unisex cu accente strălucitoare de citrice.

Conform impresiilor de pe forumuri Fabulous Yuzu promite să fie una dintre cele mai inovatoare realizări ale mărcii în industria parfumurilor. 

Parfumul Fabulous Yuzu aduce un omagiu culturii japoneze, deoarece se referă direct la yuzu japonez din citrice. 

Cu acest flagship, marca încearcă să surprindă magia și istoria care au definit imperiul soarelui răsare, sau ceea ce știm astăzi ca Japonia. 

pareri am folosit parfumul Fabulous Yuzu Mancera

• Nota principala de yuzu este însoțită de mandarină și lămâie. 

• Scorțișoara, vanilia și boabele de tonka adaugă o notă gurmandă, în timp ce iasomia și mimoza adaugă o notă florală feminină. 

• Notele de baza sunt vetiver si lemn de santal.


Bogat și plin de viață, gurmand și acidulat, lemnos și fructat... aceasta este o călătorie olfactivă inspirată de Imperiul Soarelui Răsare. 

Asociat cu note de lemn de santal și boabe de tonka pentru o notă gurmandă creată de Mancera, Fabulous Yuzu combină poezia și nebunie.

Maeștrii parfumieri cred că utilizarea uleiului de yuzu produce cele mai frumoase arome. 

Yuzu este un hibrid din 4 specii de citrice. Conține arome cu adevărat divine, magice și atrăgătoare. 

Aroma yuzu are un efect extrem de pozitiv asupra unei persoane, ajută la concentrare și concentrare, îmbunătățește starea de spirit, împrospătează, calmează corpul și emoțiile, ameliorează tensiunea nervoasă și ajută la obținerea forței și curajului.
MAI POTI CITI