Păreri APA DE PARFUM WHITE de la PANI WALEVSKA un parfum gurmand de lux

Clientele care au folosit deja EDP adica APA DE PARFUM numit ALB adica WHITE de la bradul polonez PANI WALEVSKA au dat în recenziile lor note maxime acestui parfum destinat doar doamnelor.

POLONEZII admiratori ai femeilor frumoase cred in doamnele acelea feminine, elegante, puternice. Imaginati-va domnite din categoria celor indragostite de-a pururi de ELEGANTA ATEMPORALA a CLASICULUI.

Parfumul WHITE te transpune parca intr-o poveste japoneza intr-o gradina cu lotusi infloriti si cer albastru.

Aroma deosebita a parfumului, persistenta pe piele, intensitatea parfumului sunt calitatile pe care doamnele le admira la acest parfum. Si face parte din categoria parfumurilor GURMANDE.

Acele parfumuri deloc grele dar rafinate si cu aroma de ai jura ca sticluta in care este depozitat parfumul are ceva dintr-o prajitura atat de frumoasa si apetisanta ca iti vine sa mananci.

pani-walewska-white-eau-de-parfum--femei_pareri am folosit

Dar nu e prajitura e parfumul pe care il poti purta ziua. WHITE de la PANI WALEVSKA.

Poate fi cumparat impreuna cu alte produse cum ar fi sapunuri parfumate, sapunuri crema parfumate, gel de baie, deodorant si chiar creme de hidratare.

Sa folosesti gelul pafumat apoi deodorantul si in cele din urma parfumul ce placere. Toate produsele isi unesc fortele pentru ca tu sa fii bine dispusa .

Parfumul PANI WALEVSKA a fost creat in anul 2013. Produsele poloneze au preturi accesibile. Si vorbim de un parfum gurmand al carui pret este mai mare de obicei.

VEZI AICI PREȚURILE

Sa vedem notele parfumului WHITE de la PANI WALEVSKA

NOTE DE VARF : LOTUS, LACRAMIOARE

NOTE DE INIMA/MIJLOC:CRIN, FREZIE, IASOMIE

NOTE DE BAZA /FINALE:CHIHLIMBAR, LEMN DE SANTAL, VANILIE

Un mix floral lemnos cu aroma de gradina .Te vei smti "imbracata" in flori domnita!

Indrazneste sa folosesti parfumurile create de brandul polonez PANI WALEVSKA.

De la acelasi brand mai exista alte parfumuri recum : PANI WALEVSKA RUBI, CLASSIC, NOIR.

Un parfum pudrat fin , elegant dela PANI WALEVSKA -WHITE. Si mirosul persistent. Bun pentru doamnele care vor persistenta dar fara INTENSITATE MARE.
MAI POTI CITI