MISTERUL SINUCIDERII doctorului RADU MIRICA. Biografie, vârstă, soție, avere.

Dr. RADU MIRICA biografie, CV, avere, familie, moarte

S-a INTAMPLAT O TRAGEDIE care lasa semne de intrebare o moarte socanta a unui reputat medic chirug RADU MIRICA angajat la SPITALUL CLINIC DE URGENTA SF. IOAN din capitala.

Ramane o moarte acoperita de MISTER de ce a ales chirurgul de numai 34 de ani sa isi puna capat zilelor. Cadrele medicale de la spitalul SF.IOAN din capitala sunt in stare de soc.

RADU MIRICA tocmai se intorsese de la un congres medical tinut la VIENA. In ziua de joi 29 septembrie 2022 domnul doctor s-a certat cu sotia sa ALEXANDRA.

ALEXANDRA si ea medic ii reprosa sotului ca a fost inselata. Certurile nu mai conteneau si doar pentru asta RADU MIRICA la 34 de ani a ALES SA SE OMOARE?

wiki cv dr radu mirica sinucidere

Oare ce scria in mesajul sau de ADIO lasat pe telefon sotiei? ASA si -a justificat RADU MIRICA gestul sau dispearat unica solutie de a se impaca cu sotia.PRIN SINUCIDERE!

La vârsta de 34 de ani RADU MIRICA era un OM implinit profesional. Si a muncit foarte mult sa ajunga un CHIRURG reputat care si-a pus toata experienta medicala in slujba oamenilor.

RADU MIRICA a mers cu masina personala in cartierul PANTELIMON ce sa vezi BLOCUL 66 si scara 6 a deschis usa de la terasa de la etajul al 12 lea si s-a aruncat in gol.

Se spune ca RADU era in depresie in ultima vreme. DAR NU ARATA NIMIC astfel ca ai sai colegi nu au banuit nici in ruptul capului ca al lor coleg RADU MIRICAar putea sa isi ia viata.

RADU si ALEXANDRA MIRICA au fost colegi la CLINICA DE ENDOCRINOLOGIE o clinica privata proprietatea doamnei doctor. RADU MIRICA i-a fost elev ALEXANDREI.

Apoi s-au casatorit si au fost binecuvantati cu doi copii.

RADU MIRICA a fost un STUDENT de exceptie . La doar 23 de ani a castigat o bursa in strainatate. Bursa oferita de FUNDATIA DAN VOICULESCU penru studii aprofundate in dermatologie.

RADU MIRICA a absolvit FACULTATEA DE MEDICINA SI FARMACIE"CAROL DAVILA" din BUCURESTI in perioada 2013-2018.

Este absolventul COLEGIULUI NATIONAL CAROL I din CRAIOVA in perioada 2003- 2007. RADU MIRICA era medic chirurg cu supraspecializare in ginecologie si oncologie.

Era si chirurg metabolic se ocupa cu tratarea pacientilor obezi. Le dadea sfaturi pacientilor ii incuraja oricine putea vedea cum se desfsoara viata sa profesionala.

Era activ pe FACEBOOK. ALEXANDRA MIRICA sotia lui RADU este sef al CLINICII DE OBEZITATE. RaDU MIRICA profesa si la CLINICA MEDIUM din capitala.

TEZA DE DOCTORAT a chirurgului RDU MIRICA a fost coordonata de ex MINISTRUL SANATATII un alt reputat medic MIRCEA BEURAN.

RADU si ALEXANDRA s-au casatorit in 2016. Cum de s-a deteriorat casnicia lor in doar sase ani? Ce sa il fi macinat pe domnul doctor incat sa renunte la viata fara sa se gandeasca la parinti si proprii copii?

DE ce atatea cazuri de sinucideri in randul cadrelor medicale ? IN 2021 in octombrie un alt tanar medic de 33 de ani s-a aruncat de la balconul apartamentului hotelului di CLUJ unde era cazat.

DIRECTIA GENERALA A POLITIEI MNICIPIULUI BUCURESTI a fost sesizate printr-un apel la 112 de faptul ca un barbat s-a aruncat in gol de pe terasa unui bloc.

Au fost demarate cercetarile preluate de cei de la PARCHETUL GENERAL de pe langa TRIBUNALUL BUCURESTI si SERVICIUL OMORURI din cadrul POLITIEI capitalei.

MARE PACAT! SA ITI IEI VIATA! Ce ganduri negre ce sa ti se inatmple sa iti iei zilelele? Nu se mai gasea o solutie puteau cei doi soti sa apeleze la terapie de cuplu?

Si in cele din urma ar fi urmat un divort nu earau nici primii nici ultimii carre se desparteau.

O mare parte a raspunsurilor acum ca RADU MIRICA a murit se afla la sotia sa ALEXANDRA MIRICA.

Ea poate spune ca a fost inselata. DAR infidelitatea duce la sinucidere?

Speram sa aflam si noi POATE motivele care au dus la acesta tragedie. Raman in urma familia doctorului o sotie si doi copii.

RADU MIRICA avea tot ce isi putea dori un OM mai ales profesional. ERA IN FLOAREA TINERERTII.

Toata viata si-a dedicat-o oamenilor. A scris articole a mers la congrese medicale lucra in mai multe locuri. ERA STRESAT PROFESIONAL dar nici acasa nu gasea un alin un sprijin mai ales ca sotia era de aceeasi meserie?

DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA pe DOCTOR RADU MIRICA!

Conform CV-ului dr. Radu Mirică avea următoarele competenţe, domenii de interes şi practică curentă:    

Chiurgia metabolică (chiruriga obezităţii) – inel gastric, gastric sleeve, by-pass gastric
Chirurgia laparoscopică – minim invazivă
Chirurgia defectelor parietale (hernii, eventraţii)
Chirurgia endocrină (glanda tiroidă, glandele suprarenale)
MAI POTI CITI