Mesaje de Aniversare Căsătorie. Mesaje de dragoste aniversare căsătorie pe ani inedite.

Câteva mesaje frumoase de aniversare căsătorie, de la 1 an la 25 ani, mesaje aniversare căsătorie pentru soție și soț, felicitări personalizate aniversare căsătorie pe ani, mesaje haioase aniversare căsătorie de care sperăm că vă veți bucura.

Cele mai frumoase urări, felicitări, mesaje pentru aniversarea căsătoriei, mesaje de felicitare elaborate și inedite, citate inspirate despre căsătorie și dragoste pe care să le dedici partenerului tău. 

Mesaje creștine pentru aniversarea căsniciei care să încălzească inimile cuplului și să le amintească de clipele inedite petrecute înainte de nuntă.

Prin mesajul pe care îl transmiți soției / soțului în această zi specială, trebuie să-i reamintești de momentele fericite trăite alături de ea / el sau chiar de primele mesaje la începutul relației.

Cele mai frumoase mesaje pentru aniversarea căsătoriei pe ani sunt felicitările și urările originale.

1. Dacă aș putea să mă întorc în timp și să aleg din nou, te-aș alege tot pe tine. Dragul meu, îți doresc o aniversare fericită.

2. Căsătoria este o parte foarte importantă a vieții noastre. Voi ați făcut-o atât de frumoasă! Așa că vreau să vă felicit încă o dată. La mulți ani și vă doresc o viață fericită!

mesaje aniversare căsătorie 2 3 5 7 10 14 20 ani

3. În zilele rele, amândoi ați devenit puterea unul altuia. Sunt o fată responsabilă astăzi pentru că voi doi m-ați învățat valorile vieții. Noroc la încă un an împreună!

4. Felicitări! „Prin urmare, ceea ce Dumnezeu a unit, să nu despartă nimeni”. Marcu 10:9

5. Totul a fost ca un cer întunecat până când tu, cea mai strălucitoare stea a mea, ai apărut. Am avut suișurile și coborâșurile noastre, dar inima mea a știut întotdeauna că vom ajunge până aici. La mulți ani!

6. Rețineți întotdeauna că a rămâne împreună fericiți este un fel de binecuvântare din partea lui Dumnezeu. Mă rog să rămâneți împreună pentru tot restul vieții voastre. Vă doresc o veselă și fericită aniversare!

7. Sper că această aventură să continue la nesfârșit datorită felului în care mă iubești și a felului în care îmi atingi viața. Îți mulțumesc că ai făcut din această zi una memorabilă în viața mea. Aniversare fericită!

8. „Fiți devotați unul altuia în dragoste. Onorați-vă unii pe alții mai presus de voi”. Romani 12:10. Aniversare fericită!

9. Dragostea și devotamentul vostru față de Dumnezeu este motivul pentru care sunteți atât de binecuvântați în viață. Continuați să îi inspirați pe ceilalți, voi doi. Rămâneți devotați și fericiți împreună.

10. Îmi doresc ca iubirea noastră să devină mai înaltă decât munții, mai largă decât cerul, mai caldă decât soarele și mai strălucitoare decât luna. Te iubesc, soția mea! Aniversare fericită!

11. Nu credeam în Dumnezeu, dar acum îl iubesc și îi sunt recunoscător pentru că te-a adus în viața mea. La mulți ani, iubito! Te iubesc!

12. Căsătoria voastră fericită de 25 de ani este dovada faptului că atracția fatală nu este fatală până la urmă. La mulți ani!

13. A avea o femeie minunată lângă mine în fiecare aspect al vieții mele este o adevărată binecuvântare. Mulțumesc că mi-ai făcut viața un loc mai bun. Aniversare fericită.

14. În timp ce sărbătorim încă un an de dragoste și fericire, vreau să îți aduc aminte de faptul că datorită ție sunt cine sunt astăzi. Ești omul care m-a întregit și care îmi dă putere în fiecare zi. Te iubesc! La mulți ani!

15. „Și peste toate aceste virtuți îmbrăcați-vă în dragoste, care le leagă pe toate într-o unitate perfectă”. Coloseni 3:14. Aniversare fericită!

16. Legătura puternică pe care o avem noi nu poate fi distrusă de nimeni, niciodată. Fie ca întotdeauna să fim la fel de îndrăgostiți și puternici în fața obstacolelor. La mulți ani plin de dragoste!

17. La mulți ani, soție! Fie ca Domnul să ne audă întotdeauna rugăciunile noastre sincere și să ne binecuvânteze!

18. Să te întâlnesc a fost soarta, să devin prietenul tău a fost o decizie, dar nu am avut niciun control asupra faptului că m-am îndrăgostit de tine. Am rămas așa și astăzi.

Aceasta a fost selecția noastră de mesaje pentru aniversarea căsătoriei pentru soț și pentru soție, în care poate veți găsi cel mai potrivit mesaj de aniversare căsnicie, pentru că sunt culese nu doar texte creștine, ci și mesaje de aniversare haioase!
MAI POTI CITI